Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Michael Kors Collection: 2020 ilkbahar

Brooklyn Duggal Greenhouse’da gerçekleÅŸen Michael Kors Collection Ä°lkbahar 2020 koleksiyon sunumunun ana teması ‘%100 Amerikan iyimserliÄŸi’y...

Brooklyn Duggal Greenhouse’da gerçekleÅŸen Michael Kors Collection Ä°lkbahar 2020 koleksiyon sunumunun ana teması ‘%100 Amerikan iyimserliÄŸi’ydi. 

YeÅŸil ve aÄŸaçlarla donatılmış bir parka dönüştürülen defile alanı, New York Gençler Korosu’nun (Young People’s Chorus of New York City) müzikal performansıyla bir Amerikan Rüyası kutlamasına dönüştü.

Michael Kors, “Ben tam bir New York’luyum ve bu koleksiyonun ÅŸehrin gücünü, optimistliÄŸini ve ‘her ÅŸeyi yapabilirsin’ tavrını yansıtmak istedim.” dedi. “Koleksiyon Amerikan modasının merkezinde yer alan pragmatism ve çekicilik ile güç ve romantizm dengesini inceliyor. Bu aslında Amerikan kültürünün çeÅŸitliliÄŸi ve güzelliÄŸinin bir nevi kutlaması.”

Konuklar Duggal Greenhouse’a ulaÅŸtıklarında kendilerini Long Island’dan kiralanan canlı akçaaÄŸaç, kül ve meÅŸe aÄŸaçlarıyla çevrelenmiÅŸ banklarla dolu bir parkta buldular. Francisco J. Nunez’in ÅŸefliÄŸini yaptığı New York Gençler Korosu defileyi ‘American Pie’ ÅŸarkısıyla baÅŸlattı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi