Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Narin Moda Gelinlik Modelleri Koleksiyonu

Türkiye’nin gelinlik modelleri sektörü konusunda en önde gelen markalarından bir tanesi olan Narin Moda Ä°stanbul merkezlidir ve 5 ilde maÄŸa...

Türkiye’nin gelinlik modelleri sektörü konusunda en önde gelen markalarından bir tanesi olan Narin Moda Ä°stanbul merkezlidir ve 5 ilde maÄŸazası bulunurken 32 farklı ilde de satış noktaları bulunmaktadır. Tüm bunların yanı sıra dünya üzerinde 6’dan fazla ülke içerisinde de satış noktaları bulunan bir markadır.

Bu yaz Narin Moda 2019-2020 Gelinlik koleksiyonunda 20 den fazla model bulunmaktadır. Bir koleksiyonda 20’den fazla farklı model üretebilen Narin Moda Gelinlik’ in modeller için kullandıkları kumaÅŸlar da son derecede kaliteli ve dikkat çekici kumaÅŸlardır. Yine tasarlanan modellerin görselliÄŸi de son derecede dikkat çekici ve iddialıdır.

Özel Dikim Gelinlikler

Gelinlik tercihinde özel dikim gelinlikler tercih edileceğinde öncelikle ön prova yapılmaktadır. Provada alınan beden ölçülerine göre istenilen modelde gelinlikler dikilerek yaklaşık 1-1,5 ay gibi bir süre içerisinde teslim edilmektedir.

Narin Moda kişilerin arzu ettikleri modellerde gelinlikleri hazırlayarak kişilerin tam olarak hayal ettikleri gelinliğe sahip olmalarını sağlamaktadır. Narin Moda gelinlik modelleri aynı zamanda beyaz renk sevmeyen kişiler için de uygun seçenekler sağlamaktadır. Kişilerin beğendikleri modeller farklı renklerde de dikilerek istenilen gelinlik hazırlanmaktadır.

Farklı modellerde yer alan gelinliklerden her biri çok fazla sayıda beğeni almaktadır. Her biri özel tasarım olan gelinlikler ile gelinler en özel günlerinde tamamen hayal ettikleri gibi görünebilmektedirler.

Neden Dikim Kesim Gelinlik?

Gelinlik kiralama ile özel dikim gelinlik yaptırmak arasındaki fiyat farkı neredeyse yok denilecek kadar az bir miktardır. Ancak özel dikim gelinliklerin avantajlarına bakıldığında gelinler kiralamaktan ziyade daha çok özel dikimleri tercih etmektedirler. Gelinler gelinliklerini diktirmeyi tercih ettiklerinde tercih ettikleri gelinlikler bedenlerine tam olarak uyum sağlamaktadır. Özel dikim gelinlikler için yapılan provalarda gelinlerin beden ölçüleri alınmaktadır. Böylelikle de tam olarak vücut ölçülerine uygun bir biçimde dikim işlemi gerçekleştirilerek gelinliklerin gelinlere tam uyumlu olması sağlanır. Eğer gelinlerin vücutlarında fiziksel bir orantısızlık bulunuyorsa özel dikim sayesinde bu gizlenebilir. Yine fazla kilolar da bu sayede gizlenebilmektedir. Bir başka avantajı da gelinlerin sadece kendilerinin giydiği bir gelinlik olmasıdır. Yine gelinler üst ve alt kısımlarını kendi istedikleri tasarımlarda seçerek tam olarak hayallerindeki gelinliklere sahip olabilmektedirler.

Helen Ve Bohem Gelinlik Modelleri

Göğüs kısımları ve omuz askıları dantel çiçek işlemeli olan Helen ve bohem gelinlikler Yunan Helen tarzı yansıtmaktadır. Yine bel kısımları ince, etek kısımları ise düz ve dantelli olan gelinlik modelleridir.

A Kesim Gelinlikler

A kesim modelinde olan gelinlikler genellikle solan düğünlerinde tercih edilmektedir. Etek boyları uzundur ve yere kadar uzanmaktadır. Gelinler bu tasarım gelinlik modellerinde çok rahat hareket edememektedirler. Genellikle zarif ve ince vücut hatlarına sahip olan gelinler için tercih edilen bir modeldir.

A kesim gelinlik modelleri genellikle göğüs, omuz ya da sırt bölgelerinde dekolteler bulundurmaktadır. KiÅŸiler A kesim gelinlik modeli tercih edeceklerinde Narin Moda’da gelinliklerin etek ve üst tasarımlarını faklı ÅŸekilde tercih edebilmektedirler.

Prenses Gelinlik Modelleri

Etek kısımları uzun ve kabarık olan prenses gelinlik modelleri en çok tercih edilen gelinlik modelleri arasında yer almaktadır. Bu modellerin etek kısımları uzun ve kabarıktır. Üst kısımları askısız ya da dantel işlemeli askılar ile tasarlanmaktadır. Yine üst kısımları dantel işlemeleri ile süslenmektedir.

Straplez Gelinlikler

Straplez gelinlik modelleri daha çok ince ve zarif görünmek isteyen gelinlerin tercih ettikleri gelinlik modelleridir. Omuz askıları yoktur ve beli ince göstererek kalıp gibi bir görünüm sağlar. Bu model özellikle de çok fazla hoplamalı zıplamalı olan düğünlerde gelinlere sıkıntı yaşatabilmektedir. Ancak yine de daha zayıf ve zarif görünmek isteyen birçok gelinin tercih etmekte oldukları modellerdir.

Balo Tipi Gelinlikler

Salon düğünü yapmayı düşünen gelinler için özel olarak tasarlanan gelinlik modelleridir. Balo tipi gelinlik modelleri özellikle de etekleri ve kuyrukları uzun olan modellerdir. Omuz askılı ya da straplez olarak tercih edilebilmektedir. Üst kısımları dantel gibi işlemeler ile daha gösterişli hale getirilmektedir.

Nerede Satılır / Mağazalar ve Satış Noktaları

Türkiye’nin yurt dışında da en baÅŸarılı gelinlik markalarının önünde gelen Narin Moda birçok farklı maÄŸaza ve satış noktaları bulundurmaktadır. Narin Moda maÄŸazaları ve satış noktaları linkini kullanarak kiÅŸiler bu adrese kolaylıkla ulaÅŸabilmektedir. Yine kiÅŸiler resmi web sitesi üzerinden de bütün modellere kolaylıkla ulaÅŸabilmektedirler.

Kaynak: https://www.narinmoda.com/

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi