Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Renk Dalgalarıyla Sörf Yapmanın Tam Zamanı!

Jean- Charles de Castelbajac’ın kreatif direktörlüğünde United Colors of Benetton, Milano Moda Haftası’nı havuz kenarında yaptığı defile ile...

Jean- Charles de Castelbajac’ın kreatif direktörlüğünde United Colors of Benetton, Milano Moda Haftası’nı havuz kenarında yaptığı defile ile açtı.

“Renk Dalgası” eskimeyen Treviso’lu markanın ikinci defilesi. Jean-Charles de Castelbajac kreatif direktörlüğünde United Colors of Benetton İlkbahar/Yaz 2020 defilesi için tamamen denizden esinlenen bir koleksiyon sunuyor. Defile, tarihi Piscina Cozzi havuzunda gerçekleşti. Otuzlu yılların mimarisine sahip olan yapı Fransız tasarımcının mesajını iletmek için kusursuz bir tercih oldu; “Moda haftasına Benetton ile dalış yapın ve yazın son günlerinin tadını havuz başında çıkartın.”

Deniz, su ve yelkencilik her zaman United Colors of Benetton’un zamansız ilhamı oldu. Yeni koleksiyonda da bu ilham St. Tropez’den Hydra’ya kadar Akdeniz’in en güzel ve karakteristik kıtalarına atıfta bulunuyor. Pembe, lila ve mavi tonlarından oluşan, Jean-Charles de Castelbajac’ın değimiyle “Bajac Pastelleri” her dolabın kült parçalarını yaratmak için kullanılıyor.

Benetton’un şehirli, evrensel, her yaştan ve cinsiyetten insana sunduğu koleksiyonundaki ana parçalar arasında şık ve dinamik bir ofis görünümü için çizgili üstler, çift düğmeli ceketler, günlük sokak görünümleri içinse ayrı ayrı kombinlenebilecek renkli takımlar yer alıyor.

Bu sezonun olmazsa olmazları arasında yer alan beyaz sweatshirtler ve geniş kesim tişörtler Oliviero Toscani’nin reklam kampanyalarındaki fotoğraflardan yaratılan desenlerle tamamlanıyor. Jean-Charles de Castelbajac: “Hareket halinde olan bir sergi yaratmak ve markanın da mirasında yer alan Oliviero’nun devrimci eserlerini yeni nesle göstermek istedim.”

Koleksiyondaki parçalar arasında yeşilin ve doğanın en eğlenceli yüzlerinden Temel Reis de yer alıyor ve o meşhur gücünü okyanusları korumak için kullanıyor. Temel Reis’in yüzü elbiselerden sweatshirtlere kadar birçok ürünün üstünde dijital desenlerle kullanılıyor.

Sürdürülebilirlik Benetton için her zaman çok önemli bir konu olmuştur. Bu nedenle bütün atölyeleri doğal, kimyasal yıkama yöntemlerinden uzak sistemler üzerine kurulmuştur ve çevreye duyarlı yenilikçi materyaller kullanılmıştır. Koleksiyondaki kâğıttan yapılmış ceket bunun en iyi örneklerinden biri.

Trendlerin ömrünün kısa olduğu moda dünyasında United Colors of Benetton herkes için tasarlanmış benzersiz bir vizyon sunuyor. Güzelliklerin ve sağlığın olduğu bir koya demir atın, dinamik bir dünyaya dalış yapın, zamansız sitilde güvenli cenneti bulun… Benetton sizi, sonbahar iyice gelemden son bir kez renk dalgalarıyla dolu havuzuna dalmaya davet ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe