Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Romantik ve Sıcak Tasarımlar

Koton’un kış dokuları ve renklerinden ilham alarak hazırladığı Lingerie 2019 -2020 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, sezona hızlı bir giriş yapıyor....

Koton’un kış dokuları ve renklerinden ilham alarak hazırladığı Lingerie 2019 -2020 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, sezona hızlı bir giriş yapıyor. Zarif ve konforlu parçalardan oluşan koleksiyon, benzersiz renk paletiyle kış sezonunun trendlerini belirliyor.

Koton Lingerie 2019 -2020 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, kadınlar için hem şık hem de rahat tasarımlar sunuyor. Sezonun trend renklerinde, zarif kumaşlarda parçalardan oluşan koleksiyonda, oryantal, gri, Nordik ve feminen temalı özel tasarımlar öne çıkıyor.

Güçlü desen ve dokunuşların yer aldığı oryantal tasarımlarda, turkuaz ve sezonun trendi teal mavisi, kahverengi, sıcak kestane, beyaz tonları ve floral desenlerle birleşerek çarpıcı bir uyum yakalıyor. Maskülen ve dikkat çekici detayların gri, floral ve beyaz tonlarıyla harmanlandığı grinin dönüşü temasında ise bralet tarzında sutyenler ve kimonolar dikkat çekiyor.

Koza ve nordik temasına odaklanan tasarımlarda, kış beyazı dantel detaylarıyla soğuk kış aylarına sıcaklık katan romantik siluetler yer alıyor. Feminen temasında yer alan tasarımlar ise siyah dantel detayları, altın iplikli sutyen tasarımları ve külotlu çorap setleriyle klasik, zamansız ve çarpıcı parçalar sunuyor.

Koleksiyon, iç giyim şıklığını doku, renk ve desenleriyle yakalıyor. Kış mevsiminin doğal ve etkileyici renklerinden ilham alan Koton Lingerie 2019 -2020 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, desenler, danteller ve detaylarla kadınların gardıroplarına şık bir dokunuşta bulunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi