Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tommy Hilfiger, yeni TommyXLewis ortak koleksiyonu

Tommy Hilfiger Sonbahar 2019 TommyXLewis ortak koleksiyonunu duyurdu. BeÅŸdefa FIA Formula One™ Dünya Pilotlar Åžampiyonu ve erkek giyim kür...

Tommy Hilfiger Sonbahar 2019 TommyXLewis ortak koleksiyonunu duyurdu.

BeÅŸdefa FIA Formula One™ Dünya Pilotlar Åžampiyonu ve erkek giyim küresel marka elçisi Lewis Hamilton ile birlikte tasarlandı.

İngiliz yarış efsanesi, kapsül koleksiyonun modern ile geleneği harmanlayarak yeni bir enerji yaratmasını ele alan global multimedya kampanyasında da rol alıyor.

Tommy Hilfiger, Amerikalı tasarımcı Tommy Hilfiger ile beÅŸ kez FIA Formula One™ Dünya Pilotlar Åžampiyonu ve erkek giyim küresel marka elçisi Lewis Hamilton’un birlikte tasarladığı Sonbahar 2019 TommyXLewis koleksiyonunu tanıttı. Ä°ngiliz yarış efsanesi, kapsül koleksiyonun 2019 Sonbaharında dünya çapında lanse edilecek küresel multimedya kampanyasında da rol alıyor.

Tommy Hilfiger koleksiyon ile ilgili “Sonbahar 2019 koleksiyonu için Lewis ile birlikte, klasik Amerikan spor giyimi ve modern sokak giyim tasarımları olmak üzere iki farklı dünyanın çatışmasından ilham aldık. Ä°ki yaratıcı bakış açısını harmanlayan koleksiyon, Lewis’in yaratıcılığını ve vizyonunu kattığı stiller sunarken marka DNA’mıza yeni bir yorum da getiriyor. Bu koleksiyon tam anlamıyla bir iÅŸbirliÄŸi gücü” dedi.

Lewis Hamilton da ÅŸunları söyledi: “Tommy de ben de herkesin kendisini benzersiz kılan yönlerini benimsemesi gerektiÄŸine inanıyoruz. Sonbahar 2019 TommyXLewis koleksiyonu için terzi iÅŸi stillere yeni ve farklı dokunuÅŸlar katarken sokak giyimi tutkumu TOMMY HILFIGER Amerikan mirası ile buluÅŸturduk. Kutlama niteliÄŸindeki bu koleksiyon ve reklam kampanyası, birlikte çalıştığımızda gerçek potansiyelimizi açığa çıkarabileceÄŸimiz fikrini hayata geçiriyor.”

Bu sezon çekimleri moda fotoğrafçısı Mikael Jansson tarafından gerçekleştirilen entegre kampanya, 2019 sonbaharında dünya çapında lanse edilecek. Şık ve terzi işi zarafet ile sokak giyimi stillerinin kombine edildiği kampanya, Tommy dokunuşlarıyla yeni bir tutum ve enerji yaratıyor. Video, basılı, online ve açık hava reklamları içerecek olan kampanya, markanın pop kültüre bakış açısını dünya genelinde hayata geçirmeye devam eden benzersiz tüketici aktiviteleri ile desteklenecek.

Sonbahar 2019 TommyXLewis koleksiyonu, her ortamda seyahat rahatlığını ÅŸehirde yaÅŸam için terzi iÅŸi şık görünümlerle buluÅŸturuyor. Re:Down® ve organik pamuklu malzemeler, koleksiyona daha sürdürülebilir bir boyut kazandırıyor. Sıcak bordo ve nötr tonlar ile zamansız ekose desenler, kırmızı ve mor batik boyama efektleriyle klasik eÅŸofman, balıkçı yaka, yünlü kaban ve parka gibi stillere modern bir yorum katıyor. Minimal siyah bir kare tasarıma bürünen “LH” logosu, Tommy Hilfiger’ın ikonik bayrağı ile Ä°ngiliz yarış pilotunun baÅŸ harflerini kutlamaya devam ediyor. Koleksiyon, Lewis’in imzası olan spor giyim stilini TOMMY HILFIGER’ın klasik Amerikan ‘cool’ DNA’sı ile harmanlıyor. Koleksiyonda giyim, ayakkabı, aksesuar, iç giyim ve çoraplar sunuluyor.

Sonbahar 2019 TommyXLewis koleksiyonu, tommy.com’da, dünya çapındaki TOMMY HILFIGER maÄŸazalarında ve seçili toptan satış ortakları aracılığıyla satışa sunulacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi