Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

3 Boyutlu Duvar Kağıtlarıyla Evine Renk Kat

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte, artık evlerimiz çok daha dekoratif bir hal almaya başladı. İstediğimiz karakterin veya eşyanın aynısını...

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte, artık evlerimiz çok daha dekoratif bir hal almaya başladı. İstediğimiz karakterin veya eşyanın aynısını 3 boyutlu görsel olarak bulabiliyor, duvarlarımızı 3boyutlu duvar kağıtları ile süsleyerek eve farklı bir hava katabiliyoruz. 3d duvarkağıtları sayesinde evinizde yer alan odalar artık çok daha canlı gözüküyor.

Özel duvarlar firması 2012 yılından beri sektörün öncüsü olarak hizmet vermeye devam ediyor. Kişiye özel duvar kağıtları sayesinde diğer herkesten farklı bir ev tasarımına sahip olabiliyorsunuz. 3 boyutlu duvar kağıtları sayesinde farklı bir görüntü elde etmenin yanı sıra, şıklık ve heyecanlı bir görüntüye sahip oluyorsunuz. Sizin tarifinize uygun olarak uzman grafiker tarafından tasarlanan duvar kağıtları, evinize kadar teslim ediliyor. İnternetten sipariş seçeneği sayesinde mağazaya gitmeden ürünü görerek sipariş verebiliyorsunuz. Özel duvarlar adresinde satılan 3 boyutlu duvar kağıtları ile evinize şıklık katabilirsiniz. Evinize şıklık katan bu renkli kağıtlar, tamamen görsel olarak 3 boyutlu bir görüntüye sahip oluyor.

Duvar Kağıdı


Duvar kağıdı, bir konut veya işyerinin duvarlarına uygulamak için dekoratif olarak basılmış olan, kağıt veya dokuma kumaştan meydana gelen görsel bir kaplamadır. Duvar kağıdı bir yapının dekorasyonu için gerekli değildir. Ancak, bir odaya stil, atmosfer veya renk vermek için ana yöntem haline gelmiştir. Özellikle günümüzde üretilmekte olan 3dduvar kağıtları eve çok daha farklı bir hava katıyor. Geçmişte popüler olup, daha sonra popülerliğini kaybeden sıradan duvar kağıtları, günümüzde 3 boyutluduvar kağıtları süslemeleriyle tekrar popüler olmaya başladı.

Duvar kağıdı endüstrisi, duvar kağıdı üretimini konut, işletme veya diğer kamu binalarında kullanılacak olmasına göre sınıflandırır. Duvar kağıdı ağırlık, servis kolaylığı ve kalite standartlarında farklılık gösterir. Konut kullanımına uygun duvar kağıtları çeşitli malzemelerden üretilmiştir ve önceden hazırlanmış veya özel üretim olarak satın alınabilir. Mesken evrakları için zorunlu hizmet verilebilirlik testi bulunmamaktadır. Ticari dereceli duvar kağıtları ağırlık, destek bileşimi ve laminat / kaplama kalınlığına göre kategorilere ayrılır. Ticari amaçlı kullanılan tüm duvar kağıtlarının vinil bir yüzeye sahip olmalı ve fiziksel, görsel testleri geçmelidir.
Duvar kağıdını yazdırmak için kullanılan HP Latex mürekkepler tasarımcılara estetiğin yanı sıra sağlıklı baskı özelliğini sunar. Özel üretim seçeneği sayesinde çocukodası duvar kağıtları seçimlerinizde veya diğer odaların kaplamasında tamamen sağlıklı Latex mürekkepleri gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Hangi Duvar Kağıdı Tipi Sizin İçin Uygun?


Doğru duvar kağıdı türünü aramak, çeşitli renk ve desenlerin derinlemesine karşılaştırılmasını gerektirir. Fakat malzemeleri karşılaştırmaya zaman ayırdınız mı? Size beğendiğiniz Duvar Kağıdının duvarınızda nasıl duracağını göstermekteyiz.
Aşağıdaki dört popüler seçenek hakkında daha fazla bilgi edinin ve tasarımınıza uygun duvar kağıdını bulun. Malzeme seçerken tüm ürünlerin özelliklerini göz önünde bulundurarak avantajlarını ve dezavantajlarını ele almanızı öneriyoruz. Özel 3 boyutluduvar kağıtları hakkında aklınıza takılan tüm herşeyi bize sorabilirsiniz.

Vinil Duvar Kağıdı


Vinil, duvar kağıtlarının en yaygın türlerinden biridir, çünkü bakımı çok kolaydır.
Silinebilir özellikte olmasından dolayı en çok tercih edilen kağıt türüdür.
Kalın , Dokulu, Dayanıklıdır. Parlak canlı bir yüzeyi vardır.
Dayanıklı bir duvar kağıdı olmasından dolayı uygulaması kolaydır.
3d duvarkağıtları genellikle vinil duvar kağıdına baskı yapılmaktadır.
M² gram ağırlığı : 250 gr/m² dir.

Tekstil (Kumaş) Baskı Malzemesi


Tekstil kumaş ürünü ince gözenekli bir kumaştır.
Tek parça olarak üretilmektedir. Kumaş mürekkebi vinyl kağıda göre daha fazla emdiği için renkler vinyl duvar kağıdına göre biraz daha soluk çıkabilmektedir.
M² gram ağırlığı : 125 gr/m² dir.

Mükemmel Duvar Kağıdını Seçmek İçin 6 Adım


Evinizin iç mekanı için bir vizyonunuz olabilir. Desenden malzemeye kadar tam olarak istediğiniz bir resim.
Ancak süreç o kadar kolay değildir. Eviniz için hangi rengin veya desenin işe yarayacağını bilemeyebilirsiniz. Veya çoklu tasarımlar arasında karar vermek zor olabilir.
Aşağıda seçenekleri daraltmak ve evinizdeki her oda için mükemmel duvar kağıdını seçmek için altı adımlı çözüm bulunmaktadır.

Renge karar verin


Renk genellikle odanın havasını belirler. Bu yüzden, ilk önce ne tür bir ortam oluşturmak istediğinize karar vermek çok önemlidir. Kırmızı, heyecan uyandırırken, mavi ise sakin gösterir. Odanın nasıl hissettirmesini istersin?

Işığı değerlendirin


Odada ne kadar doğal ışık var? Nihai görünümü nasıl etkileyeceğinden endişe etmeden açık veya koyu renkleri seçebilirsiniz. Doğal ışık azsa, odayı sadece küçük ve sıkışık hissettirecek koyu renklerden uzak durun. Özellikle 3boyutlu duvar kağıtları ışık olan ortamda çok daha güzel ve renkli gözükecektir.

Çevre


Duvar kağıdı nerede olacak? Trafik yoğunluğu yüksek bir koridorda veya nemin olacağı bir mutfak veya banyodaysanız, vinil ürünlerinin çevresel yıpranmaya dayanıklı olmasını istersiniz. Dayanıklılık yatırımın geri dönüşünü belirler, bu nedenle oldukça önemlidir!

Ölçüm yapın


Duvar kağıdı nereye kaplanacak? Bu ne kadar ihtiyacınız olacağını ve ne kadar bütçe gerekeceğini belirlemenizi sağlar. Aksan duvarı için daha pahalı bir ürün satın almak isteyebilirsiniz veya belki de tüm odayı kapsayacak şekilde düşük bütçeli seçeneklere bakmak isteyebilirsiniz.

Seçeneklerinizi İnceleyin


Son kararınızı vermenin en iyi yolu, sevdiğiniz ürünlerin numunelerini sipariş etmektir. İnternetten alışveriş yapmak zaman ve para tasarrufu sağlasa da, eğer şahsen göremiyorsanız bir modelin odada iyi görünüp görünmeyeceğini söylemek zordur. Ancak bizim sitemizde yer alan özel çekim görseller sayesinde doğru kararı verebilirsiniz. Duvarınızın resmini çekip bize gönderdiğinizde beğendiğiniz Duvar Kağıdının duvarınızda ne şekilde duracağını gösterebilmekteyiz.

Standart bir duvar kağıdı seçerken veya 3 boyutlu duvar kağıtları tercihini yaparken yukarıdaki maddelerin tamamını dikkate almanız sizin yararınıza olacaktır. Bu sayede eviniz hayallerinizdeki eve dönüşebilecektir. Yeni modanın 3boyutlu duvar kağıtları olduğunu hatırlatmak isteriz. Tercihlerinizi yaparken seçenekleriniz arasına eklemelisiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi