Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Erkeklere Özel Denim Gece Koleksiyonu

Türk moda perakendesinin lider markası LC Waikiki, yeni sezonda erkeklere özel bir koleksiyona imza attı. Koyu renk denimlerle tarzını yansı...

Türk moda perakendesinin lider markası LC Waikiki, yeni sezonda erkeklere özel bir koleksiyona imza attı. Koyu renk denimlerle tarzını yansıtmak isteyen erkeklere yedi farklı renk ve model seçeneği sunan koleskiyon, dolaplarda denimlere yer açtıracak.

LC Waikiki, 2019-2020 Sonbahar/Kış sezonunda müşterilerinin sesini dinleyerek yeni bir denim koleksiyonu hazırladı. Havanın soğuduğu ve gri rengin hakim olmaya başladığı şu günlerde erkek denim severler özellikle siyah ve koyu renkli denimleri gece ve şıklıkla eşleştirdiklerini belirtti.

Müşterilerin öngörülerinden hareketle hazırlanan koyu tonların öne çıktığı Gece Koleksiyonunda geceden ilham alınan tasarımlara yer verilirken, özel kumaşlar erkeklere fit kesimler vadediyor. Yedi ayrı modelden oluşan koleksiyondaki modeller de adlarını geceden alıyor. Gece Mavisi, Sis, Duman, Gölge, Asi Siyah, Kapkara ve Katran Karası modelleri gecenin her rengini erkeklerin beğenisine sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe