Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Konforlu ve özgür bir sonbahar!

Outdoor tutkunlarının vazgeçilmez markası Columbia ile artık sadece doğada değil şehirde de özgürsünüz! Mevsim boyu Columbia Trail koleksiyo...

Outdoor tutkunlarının vazgeçilmez markası Columbia ile artık sadece doğada değil şehirde de özgürsünüz! Mevsim boyu Columbia Trail koleksiyonu ile fırtınalar, anlık sıcaklar ya da soğuklar, beklenmedik yağmurlar sizi es geçecek!

Serin, kuru ve hafif kalmak için geliştirilen Columbia Trail ürünleri ile ister şehirdeki günlük aktivitelerinizde ister doğadaki keyif ve macera dolu anlarınızda yağmurdan, çamurdan kaçmadan özgürce hareket edeceksiniz.

Yağmurdan kaçmanıza gerek yok! Columbia Trail bu sezon üstün teknolojileriyle konforlu deneyim sunuyor. Mikro delikli membranı sayesinde sıcak hava ve nemin dışarı atılmasına yardımcı olan, dışarıdan soğuk havanın içeri girmesini engelleyen Omni-Tech™ teknolojili Arcadia™ II Jacket ile yağmurdan, rüzgârın girişini engelleyen Omni-Wind™ teknolojisi ile geliştirilen Phurtec™ II Softshell ile üşümekten korkmayacaksınız.

Mükemmel hafiflik ve sıcaklık sunan suya dayanıklı Delta Ridge Down Jacket, hemen her koşul için üstün performans ve konfor sunuyor.

Dengeli tutuş sunan Omni-Grip™ taban ve son derece konforlu ve hafif Techlite™ orta taban ile tasarlanan bu retro esintili ayakkabı IVO TRAIL™ ile hem outdoor maceralarınızın hem de şehir koşuşturmalarınızın keyfini doyasıya çıkaracaksınız.

Columbia Trail koleksiyonunda yer alan polarlar, softshelller ve hafif montlar ile serin sonbahar günleri yaklaşırken hem şehirdeki günlük aktivitelerinizde hem de doğada geçireceğiniz keyifli zamanlarda Columbia ürünleri her an yanınızda. Yağmur, çamur artık o kadar korkutucu değil!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe