Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Levi’s® Trucker Jacket with Jacquard™ by Google

Bir kıyafet düşünün ki, kumaşına entegre edilen teknoloji sayesinde basit hareketlerle erişilebilen ve sürekli genişleyebilen kabiliyetli ar...

Bir kıyafet düşünün ki, kumaşına entegre edilen teknoloji sayesinde basit hareketlerle erişilebilen ve sürekli genişleyebilen kabiliyetli araçlar sunsun. Levi’s® Trucker Jacket with Jacquard™ by Google tam da bunu yapabildiği için böylesine devrim yaratan bir ceket oluyor.

Akıllı Jacquard™ teknolojisinin entegre edilmesi ve yazılım güncellemeleriyle ceketinizin zaman içinde çok daha fazlasını yapabileceğine tanıklık etmeye hazır mısınız? Levi’s® Sonbahar/Kış 2019 sezonunda Google’ın teknik uzmanlığı ikonik Levi’s® Trucker ceketin klasik stiliyle sunuluyor. Levi’s® Trucker Jacket with Jacquard™ by Google sürüm 2.0’a hoş geldiniz!

Levi Strauss & Co. Ürün İnovasyonu Global Başkan Yardımcısı Paul Dillinger, bu yeni ceket hakkında, “Google ATAP’deki iş otaklarımızla bu yolculuğu devam ettirdiğimiz için büyük heyecan duyuyoruz. İlk Jacquard™ özellikli ceketi lanse etmemizin ardından geçen iki yılda teknoloji daha küçük, daha gizlenebilir, daha ulaşılabilir ve daha kullanışlı hale gelirken amacı ve taahhüdü aynen devam ediyor. Telefonunuzu cebinizde, gözlerinizi çevrenizde tutarken dikkatiniz dağılmadan bağlantıda kalabiliyorsunuz,” diyor.

Levi’s® Trucker Jacket with Jacquard™ by Google hem ilham veren hem işlevsel bir ceket. Erkek ve kadın Classic Trucker ve Sherpa Trucker modelleri, ikonik Levi’s® stiliyle Google’ın teknolojilerini kesintisiz bir şekilde buluşturarak günlük deneyimlerinizi geliştiriyor. Bu giyilebilir inovasyonun kullanımı da kolay; zira birkaç basit el hareketiyle bağlantınızı hareket halindeyken de sürdürebiliyorsunuz. Farklı aksiyonlara ve uyarılara farklı kabiliyetler de atayabiliyorsunuz.

Jacquard™ donanımlı Levi’s® Trucker ceketin orijinal versiyonu gibi bu yeni versiyon da sürekli genişleyebilen kabiliyetler sunuyor. Manşetteki bir sakızdan küçük boyutlu Jacquard Tag sayesinde çeşitli el hareketleriyle bu işlevlere erişilebiliyor. Ceketi giyenler navigasyon, araç çağırma, hava ve trafik durumu, mesajlaşma, müzik ve daha pek çok uygulamaya erişebiliyor. Ceketin 1.0 ve 2.0 versiyonlarına düzenli aralıklarla eklenecek yeni özellikler Levi’s® Trucker Jacket with Jacquard™ by Google ceketinizin zaman içinde daha da iyi olması anlamına geliyor.

Levi’s® zamana dayanan giysileri daima önemseyen bir marka oldu. Bu nedenle Levi’s® Trucker Jacket with Jacquard™ by Google 2.0’ın daha uzun ömürlü olması dayanıklılığın yanı sıra, sürekli kapsamı genişleyen dijital özellikler yoluyla da sağlanıyor. Bu Trucker ceket uzun yıllar stili ve işlevleriyle giyilebilecek durumda kalıyor.

Levi’s® Trucker with Jacquard™ by Google 2.0’ın kadın ve erkekler için Classic Trucker versiyonu 198 Dolar, Sherpa Trucker versiyonu 248 Dolar’dan dünyada seçili Levi’s® mağazalarında ve Levi.com’da satışa sunulacak.

Levi’s® Trucker with Jacquard™ by Google 2.0 ceketlerin özellikleri:


  • Günlük Planım
  • Bu işlev zaman ve havanın yanı sıra, örneğin “Bugün 10’da dans provan var. Trafik her zamankinden daha yoğun, destinasyonunuza varmanız 23 dakika alacak” gibi uyarılarla takviminizi tetikliyor.
  • Daima Birlikte
  • Telefonunuzdan ayrı düşerseniz, telefonu nerede bıraktığınızı bildiren bir uyarı alacaksınız.
  • Kamera
  • Tek bir hareketle telefonunuzun kamerasından fotoğraf çekebiliyorsunuz. Resim çekilmeden önce görsel ve haptik geri sayım zamanlayıcı da içeriyor.
  • Müzik
  • Hareket halindeyken müziğinizi kontrol edebiliyorsunuz.
  • Telefon çağrıları ve mesajlaşma
  • Çağrıları tek bir hareketle cevaplayabiliyor ve sonlandırabiliyorsunuz.
  • Navigasyon
  • Bir dokunma veya kaydırma hareketiyle varış zamanınızı veya yol boyu yönlendirmeleri alabiliyorsunuz.
  • Araç çağırma
  • Çağırdığınız aracın ne zaman varacağını ve sürücüsünü öğrenebiliyorsunuz.
  • …ve daha fazlası


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi