Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

28 Günde Pürüzsüz Bir Cilt, Selülitsiz, İncecik Bacaklar!

Dünya iç giyiminin ünlü markalarını tek çatı altında bir araya getiren G Lingerie, ünlü Fransız markası DIM’in son teknoloji ile üretilen Se...

Dünya iç giyiminin ünlü markalarını tek çatı altında bir araya getiren G Lingerie, ünlü Fransız markası DIM’in son teknoloji ile üretilen Selülit giderici Minimizer çorabını yoğun istek üzerine Türk kadınlarıyla yeniden buluşturdu.

Kadınların ihtiyaçlarına yönelik ürünleri Türkiye’ye getirmeye devam eden G Lingerie, her yaşa ve her tarza uygun geniş ürün yelpazesine geçtiğimiz yıl Türkiye’ye ilk kez getirdiği ve oldukça ses getiren ünlü Fransız markası DIM’in son teknoloji ile üretilen DIAM’S ACTION MINCEUR’ü bu sene yoğun talep üzerine yeniden ekledi.

Hareketsiz yaşam koşulları ve beslenme alışkanlığına bağlı olarak oluşan selülitli görünümden kurtulmak için yardımcı olan DIAM’S ACTION MINCEUR, 28 gün düzenli giyimde pürüzsüz bir cilt ve incelme sağlıyor.

Acti-mineral kristalleri ile örülmüş kumaşı sayesinde kan dolaşımını hızlandırarak cilde sürekli masaj yapıyor ve mekanik bir etki yaratıyor. Şekillendirme özelliğine sahip DIAM’s, size şık bir görünüm sağlarken bir yandan da portakal kabuğu görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor.

Hem günlük hem de özel günlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ince çorap, uzun süre kullanım ve yıkamalarda etkisini kaybetmiyor. Selülitle savaşan kadınlar, günlük minimum 8 saat kullanımla 28 günün sonunda daha pürüzsüz ve incecik bacaklara kavuşuyor.

DIAM’S’IN MUHTEŞEM SONUÇLARI

Kadınların % 60'ında Daha İyi Elastikiyet ve Sertlik,

Kadınların % 80'inde Daha Pürüzsüz Bir Cilt sağladı.

* 24 kadın (25-50 yaş arası) üzerinde bağımsız bir laboratuvarda gerçekleştirilen testte,

28 günlük kullanımda (günde 8 saat):

2,2 cm kalça çevresinde incelme,
Kalçada toplam 2.3 cm’e kadar incelme gözlenmiştir.
Sonuçlar, her kullanıcının ağırlığına ve vücuduna bağlı olarak değişebilir.

*Test, Ocak-Mart 2013 arasında gerçekleştirilmiştir

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi