Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kısa sürede vazgeçilmeziniz olacak

Levi’s® DNA’sının ayrılmaz bir parçası olan bireysel gücü kutlama yaklaşımı, giderek daha çok önem kazanıyor.  Son birkaç yıldır sokak sti...

Levi’s® DNA’sının ayrılmaz bir parçası olan bireysel gücü kutlama yaklaşımı, giderek daha çok önem kazanıyor. 

Son birkaç yıldır sokak stili ve athleisure gibi eğilimler ana akıma dönüşürken, işlevsellik de formla buluşuyor ve kişiliğinizi ifade etmenin, özgün kimliğinizi ortaya koymanın bir yolu oluyor. Levi's® bu sezon slip külot, tayt, body ve bralet modellerinden oluşan Bodywear kapsül koleksiyonuyla stilden ödün vermeden rahatça giyinmenizi sağlıyor. Altı modelden oluşan çabasız ve zamansız koleksiyon özgüven uyandırırken bu kadar iyi hissettiren konforlu parçalarla giydiğiniz her şey iyi duruyor.

Bu yumuşak sporcu sütyeni, ipekten daha yumuşak, ketenden daha serin Tencel™ Lyocell sürdürülebilir kumaştan üretildi. Canlı beyazdan fosforlu pembeye kadar beş farklı renk seçeneğiyle sunulan sütyen, ilk kez 1984'te tanıtılan ikonik Levi's® spor giyim logosunu taşıyan esnek bir bant içeriyor. Önündeki çift kat kumaş sayesinde altına bir şey giyme konusunda endişelenmeniz gerekmiyor. Üzerine oversize bir denim ceket giydiğinizde yaratacağınız Instagram'a layık görünümü festival ortamlarından hafta sonu brunch’larına kadar her yerde rahatlıkla kullanabileceksiniz.

Kıyafetinizin içinin de üstü kadar iyi olduğundan emin olun. Yüksek Belli Slip Külot, vücudu iyi gösteren derin bacak oyuğuna rağmen tam kavrama özelliğiyle gün boyu konfor sunuyor. Üç renkli spor giyim logosu, uyumlu pamuklu sutyenle kombine edildiğinde güçlü bir stil ifadesi yaratırken Tencel™ Lyocell kullanımı ile konfor destekleniyor. Aynı zamanda kamuflaj desen, siyah, beyaz, gri veya fuşya renk seçenekleri de mevcut.

Her vücuda uygun üçgen şekli, ayarlanabilir askıları ve aynı tonlarda logo detaylarıyla sunulan bralet, destek ve balen içermiyor; Tencel™ Lyocell ve pamuklu karışımı kumaşıyla giydiğinizi bile unutturacak bir sunuyor. Klasik tişörtlerinizin altında mükemmel duruş için beyaz, siyah veya gri renklerini seçebilir, Levi’s® 501® jean’lerinizin içine sokulmuş transparan bir üstün altında kırmızı veya şeftali tonlarını kullanabilirsiniz.

İster arkadaşlarınızla dışarı çıkın ister spor yapın veya hak edilmiş bir tatilde vakit geçirin, seçtiğiniz külot rahatça hareket etmenize izin vermelidir. Nemi emen Tencel™ Lyocell kumaştan üretilen ve giydiğiniz andan itibaren kendinizi iyi hissetmeniz için tasarlanan Normal Belli Slip Külotu bu amaçla yarattık. Bralet ile uyumlu rengini seçebilir veya kontrast renkli kombinasyonlar oluşturabilirsiniz. Logolu elastik bel bandı modern ve sportif bir his verirken esneme, koşu, sıçrama gibi hareketleri özgürce yapmanızı veya rahatça dinlenmenizi sağlıyor.

Yeniden tasarladığımız body ile jean pantolonlarınızın en yumuşak, en şık partnerini yarattık. İkonik takma adımızı taşıyan Body, herkesin kolayca giymesini sağlarken ne giyeceğini saatlerce düşünmek yerine maksimum etki yaratmanın mükemmel bir yolunu sunuyor. Üzerine denim şortunuzu giyip güneşli günlerin keyfini çıkarabilir veya soldurulmuş jean’lerinizle stilinizi konuşturabilirsiniz. Zahmetsiz, her bedende (XS-XL) iyi duran body, kısa sürede vazgeçilmeziniz olacak.

Çalışkan ve çok yönlü, logolu taytlarımız en zorlu gardırop ikilemlerini bile çözmeye hazır. Normal yükseklikteki bel bandı ve yumuşak, naylon kumaşıyla gün boyu desteklendiğinizi hissettirecek tayt, XS-XL bedenleri ve akıcı siluetiyle vücudunuzu iyi gösterirken üzerine giydiğiniz oversize katları da dengeleyecek. Üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz taytları, spor ayakkabılarınız, pamuklu sutyenimiz ve Trucker ceket ile kombine ederek athleisure trendine uyun veya iş dışı giyiminize sportif bir görünüm kazandırmak için babet ayakkabılar ve uzun denim bir gömlekle giyin.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe