Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

2020 Yılında Balık Burcu

Astroloji haritasına bakarak 2020 balık burcu kişilerinin hayatlarında neler yaşadığından bahsedebiliriz. 2020 yılı olarak astrolojihaber ...

Astroloji haritasına bakarak 2020 balık burcu kişilerinin hayatlarında neler yaşadığından bahsedebiliriz. 2020 yılı olarak astrolojihaber dünyasında bütün enerjiler toprak enerjisi olacaktır. Balık burcu olarak su grubunun burcusunuz. Var olacak toprak enerjisini bütün hayatınıza geçirebileceğiniz bir yıl olacak. Genel olarak 2020 balık burcu olanlar için güzel geçmektedir. Ne yazık ki 2020 senesinin her günü de mükemmel değildir. Bazı günler kendinizi dikkat etmelisiniz.

Balık burcu erkek ve balık burcu kadını olarak her iki cinste de oldukça bakımlısınız. Yakışıklı ve güzellik yönünden diğer burçları kendinize çekiyorsunuz. Sadece bakımlı halleriniz ile değil esrarengiz havanızla da bu yıl çoğu kişinin ilgisini çekeceksiniz. 2020 balık burcu aşk hayatında narin ve hassas olmaya devam edeceksiniz. Çekinceli davranışlarınızdan biraz olsun sıyrılarak aşk hayatınıza şans verebilirsiniz. Eğer evli bir balık burcu iseniz eşinize bağlı olarak sorunlar yaşayabilirsiniz.

Sağlık için astroloji haritanıza tekrar baktığımızda çok fazla sorun yaşamayacağınız görebiliriz. Sadece eylül ve ekim aylarında mide sorunları yaşayabilirsiniz. İyice bir dinlenme ile bu hastalığınızı ortadan kaldırabilirsiniz. 2020 balık burcu olan kişilerin Satürn’ ün hareketlenmelerinden dolayı ruhsal olarak etkilenebilirsiniz. Bazı günlerinizi daha kaygılı ve daha stresli yaşayabilirsiniz. Genel olarak 2020 yılında balık burcu olarak bu gelişmeleri yaşayacaksınız. Balık burcu kadını ve balık burcu erkeği olarak iş hayatında farklı değişikler yaşayabilirsiniz. Finansal anlamda durumunuza göre bazı önlemler almanız gerekebilir. 2020 yılında balık burcu kadını ve balık burcu erkeği arasındaki gelişmeleri detaylı olarak inceleyelim.

2020 Yılında Balık Burcu Kadını

Balık burcu kadını hakkında astroloji haritasına bakarak 2020 yılında neler yaşayacağınızdan bahsedebiliriz. Satürn’ ün hareketlenmeleri sonucunda en fazla siz etkileneceksiniz. Balık burcu erkeğinden daha fazla etkileneceksiniz. Bu hareketlenmelerden dolayı 2020 yılının başlarında umutsuzluğa düşebilirsiniz. Zaman zaman iş ve aşk hayatınızda düşüşler yaşayabilirsiniz. 2020 yılının ikinci yarısında Jüpiter’ in hareketlenmeleri ile bu kara bulutları başınızdan atabilirsiniz. Jüpiter’ in gelmesi ile beraber 2020 Balık burcu olarak hayatınızda ciddi değişiklere yol açıyorsunuz. Yalnız bir balık burcu iseniz yaşanılan bu değişiklikler en çok size yarayabilir. Girdiğiniz yeni ortamlarda tam istediğiniz gibi birisi ile tanışıyorsunuz.

Balık burcu kadını olarak temmuz ve ağustos aylarınızda arkadaşlık ilişkileriniz ile ciddi bir testten geçebilirsiniz. Hayatınızda bazı arkadaşlarınızı elemek zorunda kalabilirsiniz. Bu arkadaşlıklarınızın bitmesi ile siz daha sakin ve daha iyimser bir kadın haline gelebiliyorsunuz. Çevrenizdeki kötü enerji yayan insanları hayatınızdan çıkartarak bir nevi sosyal yaşamınızdan uzaklaşabilirsiniz. Balık burcu kadını olarak bunu yapmak en doğal hakkınız. Bunu yaparak iş, kariyer ve aşk hayatınıza odaklanabilirsiniz. Ayrıca ruhsal sağlık sorunlarınızı da en aza indireceksiniz.

2020 Yılında Balık Burcu Erkeği

Astroloji haritasında Satürn’ ün hareketlenmelerinden balık burcu erkeği olarak fazla etkilenmeyeceksiniz. Bedensel ve ruh sağlığınızda gayet iyi olacak. 2020 yılının mayıs aylarına doğru yoğun iş temposundan biraz yorgun düşebilirsiniz. Normalde çalışmayı hiç sevmediğiniz için ya da çalışırken çok yorulduğunuz için iş hayatınızda baya stres yaşayabilirsiniz. Stresli zamanlarınızda spor yaparak ya da hobilerinize zaman ayırarak stresinizi azaltabilirsiniz.

Balık burcu erkeği olarak balık burcu kadının iş hayatından biraz farklı yaşayacaksınız. Balık burcu erkeği olarak iş hayatınızda önünüze daha farklı seyahatler çıkabilir. 2020 yılında yurt dışı seyahatlerinizi daha çok yaşayacaksınız. 2020 yılının başlarında kendilerinize gerçekçi hedefler koyuyorsunuz. Balık burcu erkeği olarak bu hedeflerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Koyduğunuz hedefler kariyer basamağının en üstü veya müdürlük vasfı gerektirecek işler olmadığından kolaylıkla gerçekleştirebiliyorsunuz. Balık burcu erkeği olarak işinizin çerçevesinde en iyi işi çıkarıyorsunuz. Büyük işler başardığınız için 2020’ nin sonlarına doğru finansal anlamda da yükselişe geçiyorsunuz. Balık burcu genel özelliği olarak paraya çok önem vermeseniz de parasız yaşayamazsınız. Parayı hayatınızın merkezine koymuyorsunuz ama birazcık para desteği hayatınızı düzene sokmaya yetebilir.

Aşk hayatınız genellikle 2020 balık burcu genel gelişmeleri ile aynı olacaktır. Yalnız evli bir balık burcu erkeği iseniz çocuklarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız sorunları hassas ve karamsar bakmamalısınız. Daha dayanıklı yaklaşmalısınız. Bu sorunlarınızı 2020 yılının ilk aylarında yaşıyorsunuz. Jüpiter’ in hareketlenmeleri ile kafanızdaki kara bulutları atabiliyorsunuz.

Sayfamız ile birlikte istediğin her burcun özelliğini ve karakter analizini görebilmek mümkündür. Gezegenlerin kombinasyonları ile alakalı gezegen ve evrene dair alınması gereken tüm haberleri sizlere sunmaktayız. Bu sayede en etkili şekilde burç yorumu, burç analizi, burç uyum tablosu ve burçlara dair aklınıza gelebilecek her türlü haber bilgisi ve yorumların üstesinden kolaylıkla gelmekteyiz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe