Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Rengarenk Tasarımlarla Kış Modası

Koton Baby 2019 Sonbahar – Kış Koleksiyonu; kız ve erkek bebekler için farklı temalardan ilham alınarak hazırlanan tasarımlarıyla dikkat çek...

Koton Baby 2019 Sonbahar – Kış Koleksiyonu; kız ve erkek bebekler için farklı temalardan ilham alınarak hazırlanan tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Koleksiyon, büyük sloganlar, sevimli hayvan grafikleri ve eğlenceli detaylar ile bebeklerin dünyasına renk katıyor.

Koton Baby, birbirinden sevimli tasarımlarıyla kış mevsimine sıcaklık katıyor. Sonbahar -Kış sezonu için kız ve erkek bebeklere özel hazırlanan koleksiyon, bebeklerin neşeli dünyasına uyum sağlayan, hareketli temalardan oluşuyor.

Renk ve Desenler “Koton Baby” Kız Bebek Koleksiyonunda

Şıklık ve rahatlığın ön planda tutulduğu koleksiyon ile sezona renk katan Koton Baby Koleksiyonu’nda, kız bebekler için Hayvan Desenli, Çiftlik, Nordik, Noel ve neon temalı özel tasarımlar öne çıkıyor.

Dökümlü, kürk, polar, dantel ve tül kumaşlar ile kadınsı özgürlüğü yansıtan çiçek desenleri ve hayvan baskılarının ön planda olduğu koleksiyonda; grafikler için altının tonları, “aşk” sözcüğü etrafında tasarlanan figürler ve leopar desenleri dikkat çekiyor. Koleksiyonda bohem tarzda çiçekli etek ve elbiselerden kürklere, tül ve ekose desenli eteklerden leopar baskılı sweatshirtlere kadar geniş bir konseptte tasarımlar sunuluyor. Koton Baby Kız Bebek Koleksiyonu’nun göz kamaştırıcı tasarımlarında kış beyazı, safran rengi, kiremit, yanık portakal, kırmızı ve neon pembe renklerinin hakimiyeti yaşanıyor.

Enerjik “Koton Baby” Erkek Bebek Koleksiyonu

Koton Baby Erkek Koleksiyonu; bebeklere hareket özgürlüğü sağlayan tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Koleksiyon Kamp ve Outdoor, Nordik, Noel ve neon temalarıyla sezona merhaba diyor.

Büyük sloganlar, baskı detayları ve 3D sevimli hayvan grafikleri ile enerjik ve sevimli tasarımlar sunan koleksiyonda, kabartmalı büyük harflerle oluşturulan yeni tasarım detayları, kamuflaj ve ekose desenleri öne çıkıyor. Kampçı ve outdoor temasından Noel ruhuna kadar birbirinden farklı temalarda hazırlanan şeritli pantolonlar, İzlanda manzaralarını yansıtan baskılı ve hayvan desenli sweatshirtler, deri blazerlar ve chino şortlar gibi özel tasarımlar, erkek bebeklere eğlenceli bir tarz sunuyor. Koton Baby Erkek Bebek Koleksiyonunun geniş renk skalasında yeşil, yanık portakal, safran, kırmızı, buz mavisi, siyah ve neon yeşili yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe