Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu sezon feminenlik hakim

Koton’un doÄŸanın büyülü renklerinden esinlenerek hazırladığı 2020 Ä°lkbahar-Yaz Lingerie Koleksiyonu, feminen ve romantik tasarımlarıyla sezo...

Koton’un doÄŸanın büyülü renklerinden esinlenerek hazırladığı 2020 Ä°lkbahar-Yaz Lingerie Koleksiyonu, feminen ve romantik tasarımlarıyla sezona giriÅŸ yapıyor. 

Koleksiyonda benzersiz bir renk paleti sunan Koton, yumuşak lavanta tonlarının yanı sıra, siyah, beyaz, pembe, mavi, bahar çiçeklerinin renkleri olan yeşil ve sarının farklı tonları ile sezonun renk trendini belirliyor.

Koton 2020 İlkbahar-Yaz Lingerie Koleksiyonu, sütyen çeşitleri, bralet ve bodysuit modelleriyle kadınların iç dünyasına romantik ve feminen bir dokunuşta bulunuyor. Balenli, balensiz ve push-up sütyen modellerinde dantel detayların tercih edildiği yeni koleksiyon, tasarımlarda yumuşak bir görünüm sağlanıyor.

Rahat kullanımıyla bu sezon da öne çıkan braletler, dantel kumaşlarla zenginleştirilen bodysuitler, boyun detaylı a-line elbise ve saten takımlar, koleksiyonun vazgeçilmezleri arasında.

Genç tasarımların naif dantellerle birleştiği koleksiyonda, bralet ve push - up ile boyfriend formlarındaki takımlar da gök mavisi, açık yeşil ve lavanta renkleri ve çiçek desenleriyle yerini alıyor.

Desenlerin Renkli Dünyası Koton’un Ev Giyim Koleksiyonunda

Koton’un dantel detaylarıyla birlikte pötikareli desenlerin yer aldığı kimono ve ÅŸort – pijama takımları, ev giyiminin tercih edilen parçalarını oluÅŸturuyor. Saten ve pamuklu kumaÅŸların kullanıldığı tasarımlar, pembe, yeÅŸim ve sarı renkleri ile çiçek ve kareli desenleriyle koleksiyonun gözde parçaları arasında yerini alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe