Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Her Şey Bir Kıvılcımla Başlar

PUMA, sahalara heyecan katacak yeni koleksiyonu Spark Pack’i marka elçisi Pep Guardiola ile tanıttı. Global spor markası PUMA, yeni koleks...

PUMA, sahalara heyecan katacak yeni koleksiyonu Spark Pack’i marka elçisi Pep Guardiola ile tanıttı.

Global spor markası PUMA, yeni koleksiyonu Spark Pack ile halı sahaları ateşleyecek ilk kıvılcımı yakıyor. FUTURE 5.1 ve ONE 20.1krampon modellerinin yer aldığı koleksiyonunun marka elçiliğini ünlü Teknik Direktör Pep Guardiola üstleniyor.

Koleksiyonun tanıtım kampanyasında konuşan deneyimli Teknik Direktör Pep Guardiola, “PUMA’nın Spark Pack koleksiyonu futbolun doğasını tam anlamıyla yansıtıyor. Futbolda her şey bir kıvılcımla (Spark) başlıyor. Saniyelik bir kurtarış, mükemmel bir pas, kusursuz bir vuruşla oyun yeni baştan yazılıyor ve şampiyonluklar da böyle geliyor.PUMA SPARK PACK de sahada kıvılcımın ta kendisi olmak isteyen oyuncular için dizayn edilmiş.” dedi.

Halı sahalarda benzersiz teknikleriyle ezber bozmayı seven oyuncular için tasarlanan Spark Pack koleksiyonu, çevikliği tasarımının merkezine yerleştiriyor. Dinamik oyunculardan esinlenen FUTURE 5.1 modelinde uyarlanabilir NETFIT desteği, ayağın hareketiyle reaksiyona girerek hem uyum hem de stabiliteyi arttırıyor. Ultra sarı ve çarpıcı siyah renklerle tamamen örülmüş üst yüzeyi güç, hız ve fonksiyonelliğe atıfta bulunuyor. PUMA FUTURE 5.1 SPARK, Antoine Griezmann, Luis Suárez, Dzsenifer Marozsán ve Marco Reus gibi dünyaca ünlü futbolcular tarafından giyilecek.

İş bitirici, isabetli ve kusursuz vuruşlar için tasarlanan PUMA ONE 20.1 modeli ise, sahada oyuncuya hız kazandıran ultra hafif özelliğiyle, denge ve stabiliteyi sağlayan SPRINTWEB teknoloisini bir arada sunuyor. Ayağı mükemmel bir şekilde kavrayan süper ince K-leather dış yüzeyi ise kusursuz top kontrolü sağlıyor. PUMA 20.1 SPARK, Sergio Agüero, Nikita Parris, Axel Witsel ve Eugénie Le Sommer gibi yıldız futbolcular tarafından giyilecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi