Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Klişelere Meydan Okuyan Koleksiyon

PUMA, moda severlerin yakından takip ettiği Çin merkezli Randomevent markası ile yepyeni bir koleksiyon için iş birliği yapıyor. Koleksiyond...

PUMA, moda severlerin yakından takip ettiği Çin merkezli Randomevent markası ile yepyeni bir koleksiyon için iş birliği yapıyor. Koleksiyonda sokak stilinin modern dokunuşlarla yorumlandığı tasarımlar öne çıkıyor.

Global spor giyim markası PUMA, geçmiş ve günümüz gençliğinden aldıkları ilhamı geleneksellik ile harmanlayan Çin merkezli Randomevent markası ile yepyeni bir koleksiyon için güçlerini birleştiriyor. Sokak stilinin şehrin dinamizmiyle bir araya geldiği koleksiyonda, grafikler ve renklerle zenginleşen cesur tasarımlar dikkat çekiyor.

PUMA x Randomevent koleksiyonunda yer alan CELL Alien Randomevent sneaker, benzersiz sarı renkteki PUMA Formstrip tasarım detayı ile koleksiyonun cool duruşunu vurguluyor.

Spor ve sokak tarzının meydan okuyan buluşması, koleksiyonda yer alan rüzgarlık, bomber ceket ve özel şapkasıyla tamamlanıyor. PUMA x Randomevent AOP Rüzgarlık, özel baskılı kumaşıyla stil ve sanatı birleştirirken; PUMA x Randomevent Bomber Ceket ise arkasındaki belirgin baskı ve nakış detayları ile göz dolduruyor.

Koleksiyonun diğer çarpıcı tasarım öğeleri arasında küçük çiçekler ve daha önce Randomevents’in Melting Sadness projesinde kullandığı eğlenceli işlemeler yer alıyor. 80’lerden ilham alan PUMA x Randomevent Bucket Şapka, canlı turuncu rengi, tavşan ve havuç işlemeleriyle kış boyunca şıklığından taviz vermek istemeyenlerin tarzını tamamlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi