Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Knıtss İle Bahara Canlı Bir Başlangıç

90’ların dinamik ruhundan ilham alan KNITSS, Pre-Spring “Pump Up The Jam” koleksiyonu ile bahara iddiali bir giriş yapıyor. KNITSS’in orji...

90’ların dinamik ruhundan ilham alan KNITSS, Pre-Spring “Pump Up The Jam” koleksiyonu ile bahara iddiali bir giriş yapıyor.

KNITSS’in orjinal imzasını taşıyan Pump Up The Jam koleksiyonu sürpriz renk ve desen birliktelikleriyle yeni bir stil anlayışı sunuyor. Kıştan bahara geçiş niteliği taşıyan koleksiyon, KNITSS’in özgür ve özgün dünyasının izlerini taşıyor.

Her bir parçada kendinizi özel hissedeceğiz örgü, renk ve desen detaylarıyla harmanlanmış, triko üstler, elbiseler, pantolonlar ve etekler KNITSS’in özgün tasarım anlayışını yansıtarak modern stillere ilham kaynağı oluyor. Koleksiyon, modern ve dinamik çizgisiyle bahara güçlü bir giriş yaparak özgür ruhlu, güçlü metropol kadınlarının tarzlarına enerji ve canlılık katıyor.

En yüksek kalite İtalyan iplikleriyle üretilen koleksiyon, aynı zamanda modern tasarımlarıyla günlük kombinlere şık bir dokunuş sunarken sportif stiller için de rahatlığı ön plana çıkarıyor. Baharı selamlayan KNITSS, canlı renkler ve güçlü desen oyunları ile ilkbahar tarzına yenilik ve ferahlık katıyor. Maskülen duruşun feminen detaylarla bütünleştiği koleksiyon, şehirli kadınların stillerini modern çizgiler ve dinamizm ile harekete geçiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi