Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kokulu ada: Cunda

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine baÄŸlı olan Cunda Adası birçok özelliÄŸi dolayısıyla ziyaretçileri kendine çekiyor. Ayvalık bölgesinde yer ala...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine baÄŸlı olan Cunda Adası birçok özelliÄŸi dolayısıyla ziyaretçileri kendine çekiyor.

Ayvalık bölgesinde yer alan irili ufaklı 22 ada bulunuyor. Bunlar arasında yerleşime açık olan tek yer Cunda Adası. Her yıl binlerce tatilci adanın ve tertemiz plajların tadını çıkarmak için bölgeye akın ediyor. Gezilecek yerler ve konaklama seçenekleri açısından geniş bir yelpazeye sahip. Butik otel, pansiyon ve apartlar arasından kendinize en uygun olanı seçebilirsiniz.

Oteller hakkında daha çok bilgiye sahip olmak istiyorsanız Neredekal otel arama motorunu kullanarak Cunda otelleri seçeneklerine göz atabilirsiniz. Cunda’ya gelmeden önce gezilecek yerler için kendinize bir rota oluÅŸturarak tatil sürenizi uzatabilirsiniz. Cunda her mevsim doÄŸal güzellikleri ve kendine has yapısıyla ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

Adadan çıkmadan birçok ihtiyacınızı halledebilir ve gün içinde hiç sıkılmadan zamanın nasıl geçtiÄŸini unutabilirsiniz. Cunda Adası’nın muhteÅŸem manzarasını kuÅŸbakışı görmek istiyorsanız Aşıklar Tepesi’ne çıkabilirsiniz. Bu tepeye çıkmışken yanında yer alan Agios Yannis Kilisesi’ni de ziyaret edebilirsiniz. Kilisenin içerisi restore edilerek bir kütüphaneye dönüştürülüyor ve ortaya Sevim ve Necdet Kent Kitaplığı çıkıyor.

Ada içerisinde vakit geçirirken tarihi binaların kokusunu duymak isterseniz soluÄŸu Cunda evlerinde alabilirsiniz. Bu evler günümüzde restore edildiÄŸi için artık butik otel ya da iÅŸletme ÅŸeklinde kullanılıyor. Cunda hakkında merak ettiÄŸiniz her ÅŸeye Türkiye’nin otel arama motoru Neredekal.com’dan daha geniÅŸ bilgilere sahip olabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi