Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Özgür bir yaz müjdeliyor

Beymen Club, 2020 İlkbahar Yaz koleksiyonunda yaz güneşinin enerji ve mutluluk veren, iyileştiren pozitif etkisinden ilham alıyor.  Renk ...

Beymen Club, 2020 İlkbahar Yaz koleksiyonunda yaz güneşinin enerji ve mutluluk veren, iyileştiren pozitif etkisinden ilham alıyor. 

Renk terapisinin bedeni ve zihni şifalandıran gücünü, farklı doku ve siluetleri Akdeniz estetiği ile harmanlayan koleksiyon, birbiriyle kolayca tamamlanabilen tasarımlarla özgür bir yaz müjdeliyor.

BEYMEN CLUB 2020 İlkbahar / Yaz Kadın Koleksiyonu

Dört ana temadan oluşan BEYMEN CLUB Kadın 2020 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, kış mevsiminden bahara geçerken sarı, terracotta ve turuncu tonların pozitif enerjisiyle sezonu selamlıyor. Romantik elbiseler, taşlı tül etekler, saten baskılı sloganlı sweatshirtler, Beymen Club’ın çok sevilen esprili trikoları ile baharı karşılayan koleksiyon; çiçek desenleri, renkli çizgiler, yıkanmış ketenler ve color block anlatımlarla zenginleşiyor.

Yazınyalınlığını anlatan kemik rengi ve beyazın hakimiyetindeki ikinci temada, çiçek desenleri grafik anlatımlara dönüşürken batik efektli puantiye desenler, yıpranmış görünümler ve Helenistik antik detaylar dikkat çekiyor. Koleksiyonun hitleri arasında; feminen yaz abiyeleri, dökümlü pardesüler, kargo pantolonlar, ceket gibi giyilen gömlekler, volan detaylı yüksek bel şortlar, romantik dantel ceketler öne çıkıyor. Deniz yıldızları ve deniz kabuklarıyla bezeli özel zincir desen, ipek ve şifon elbiselerden pilise eteklere farklı formlarda hayat buluyor.

Lacivert, kırmızı ve beyaz tasarımlardan oluşan marin teması; ipek elbiselerden sweatshirtlere, şort ceket takımlardan deconstructed elbise ve tshirtlere geniş bir skalaya sahip. Bandana patchwork desenli şort ve gömlekler, halat jakarlı etek ve elbiseler, ham ip kuşaklı koton üst giyimler ve minik denim ceketler ile konforlu seçenekler sunuyor.

Yazın sıcaklığını hissettirmesiyle birlikte koleksiyonda beyazın yanı sıra ve pastel tonlardaki mint, pembe, sarı ve mavinin hakimiyeti başlıyor. Parlak taş ya da patchwork detaylı denim montlar, çiçek desenli plise etekler, askılı elbiseler ve colorblock trikolar yaz kombinlerinizin vazgeçilmezi olmaya aday.

Spor giyimi günlük yaşama taşıyan Athlesiure grubunda ise hybrid anlatımlar, neon sarılar ve teknik detaylar dikkat çekiyor. Katlandığında çantaya dönüşebilen fonksiyonel sweatshirtler, crop üstler, oversize t-shirtler, kargo pantalonlar, bel çantaları konforlu seçenekler sunuyor.

BEYMEN CLUB 2020 İlkbahar / Yaz Erkek Koleksiyonu

Konforlu ve güncel stili ile dikkat çeken BEYMEN CLUB Erkek 2020 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda farklı doku, tarz ve renklerin birlikteliği öne çıkıyor.

2020 İlkbahar Yaz sezonuna ve yenilikçi teknolojiler ile zenginleşen dış giyimlerle merhaba diyen koleksiyonda, nefes alabilen yeni nesil kumaşlardan üretilen ve katlandığında çanta olabilen ceketler, üç boyutlu jersey takımlar, reflektör ve file detaylı hybrid ürünler, active wear’ı çağrıştıran t-shirtler geniş yer tutuyor. Fonksiyonel eşofman takımlar, reflektör baskılı jakar ve gömleklerletamamlanan jogger pantolon ve kargo şortlar özgür bir yaz müjdeliyor.

Farklı kültürlerden ilham alan soft renklerdeki grup, el çizimi t-shirtler, keten gömlek ve hoodie’ler, patchwork şal desenli gömlekler, farklı desen ve yaka alternatifi sunan pololar, Beymen Club’ın best seller’ı triko ceketler ile koleksiyonun genç görünümünü tamamlıyor.

Sıcak yaz ile birlikte sarı, çağla yeşili ve mavi tonlar, BEYMEN Club tasarım ekibinin imzasını taşıyan özel desenler, baskı ve nakış detayları öne çıkıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe