Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Doğanın uyanışına ve yenilenmesine tanıklık edin

Columbia ile yepyeni maceralar doğanın keşfedilmemiş patikalarında outdoor tutkunlarını bekliyor. Bahar aylarının değişken hava koşullarında...

Columbia ile yepyeni maceralar doğanın keşfedilmemiş patikalarında outdoor tutkunlarını bekliyor. Bahar aylarının değişken hava koşullarından etkilenmeden doğada daha uzun süre keyifli deneyimler için ihtiyacın olan tüm ürünler Columbia’da!

Columbia ile doğanın uyanışına ve yenilenmesine tanıklık etmeye hazırlan. Yeni sezonu heyecanla bekleyen doğa severlere tüm maceralarında eşlik edecek üstün teknolojili Columbia ürünleri yerini alıyor.

Bahar aylarının gelmesiyle, doğa sert soğuklar yerine kendini sıcacık güneşe bırakmaya başlarken outdoor tutkunları maceraya atılmaya hazırlanıyor. Yağmur, güneş, rüzgar ve ani hava değişimlerine karşı kalkan görevi gören üstün teknolojilere sahip ürünleri ile Columbia; hayatın her anında açık hava deneyimini konfor ile buluşturuyor.

Columbia’nın şimdiye kadar giyilen en hafif ayakkabısı olan VITESSE™ SLIP ayakkabılar çeşitli aktiviteler için ileri teknolojilerle tasarlanmıştır. Techlite™ teknolojisi ile yastıklama sağlayan orta tabanı güvenli yürüyüşü, Omni-Grip™ teknolojisi ile gelişmiş zemin tutuşu bütün gün konforla ayakta durabilmeyi sağlıyor.

Omni-Tech™ teknolojiye sahip Inner Limits™ II yağmurluklar su geçirmezlik ve nefes alabilme özelliği ile uzun saatler dışarıda kalmayı kolaylaştırırken, çantana kaldırabilmen için kolay katlanma özelliği ile üstün fonksiyonellik sunuyor.

Columbia, doğanın uyanışıyla özgür patikalarda ani değişen hava koşullarına karşı macera tutkunlarını güvenle koruyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi