Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şehre Bahar Gızıa İle Geliyor

GIZIA ilkbahar yaz koleksiyonu doğaya ve yalın hayata dönüşü, sade çizgilerle yansıtıyor. Türk modasının dünya çapında güçlü markası GIZIA...

GIZIA ilkbahar yaz koleksiyonu doğaya ve yalın hayata dönüşü, sade çizgilerle yansıtıyor.

Türk modasının dünya çapında güçlü markası GIZIA, sezonun yükselen trendlerini en gözde tasarım parçalarıyla sunuyor. Göz alıcı yeni koleksiyon, yazın sıcak esintilerine doğru yol alırken romantik formları, botanik desenleri ve 70’lerin özgür ruhunu ele alıyor.

Deri tasarımlar, ışıltılı ve organze kumaşlarda volanlar, gündüzden geceye sınırsız kombin alternatifleri öneriyor. Şehrin dinamizminden ve doğadan ilham alan koleksiyon her zaman yeniyi ve kaliteliyi deneyimlemek isteyen sofistike ve dinamik kadının ruhuna hitap ediyor.

Koleksiyonun renk paletinde ağırlıklı mint, pudra, yanık portakal, canlı yeşil, bej tonları, safran, siyah ve beyaz yer alıyor. Tasarımlarda botanik ve floral esintilerin ilhamıyla couture yansımaları barındıran nakış detayları şehrin dinamiklerine eşlik ediyor.

Gizia 2020 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda metalik parlak iplikli trikolar, ipek viskon bluz ve elbiseler, desenli hacimli uçuşan şifonlar, dökümlü krep kumaşlar öne çıkıyor. Keten karışımlı kumaşlardan oluşan bluz ve takımlar yenilenen formlarıyla sezonu karşılıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe