Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Vakko kadını 2020 yaz sezonunda stilini farkındalık ile buluşturuyor

Vakko, modada farkındalık yaratmak üzerine kurulan İlkbahar-Yaz 2020 kadın koleksiyonunda, yaşamın içindeki coşku ve neşeyi, canlı renkler, ...

Vakko, modada farkındalık yaratmak üzerine kurulan İlkbahar-Yaz 2020 kadın koleksiyonunda, yaşamın içindeki coşku ve neşeyi, canlı renkler, minimalist, sofistike siluetler ve geri dönüştürülebilen malzemelerle canlandırıyor.

Vakko kadın koleksiyonu 2020 İlkbahar-Yaz sezonuna yaşam enerjisi katıyor. Bu sezon renkler, emprimeler, ileri ve geri dönüştürülebilir malzemelerle buluşuyor. Farkındalıktan yola çıkaraksiluetlerin yaşam enerjisi ve coşkusuyla bütünleştirdiği bir anlayışa sahip olan koleksiyon, stili, malzemeleri ve tasarım detayları ile fark yaratıyor. 5 ana temadan oluşan koleksiyon kış dan bahara cool bir geçiş ile sıcak yaz günlerini ve gecelerini ise güçlü ve enerji dolu bir siluet ile karşılıyor.

Cool Mood

Baharı Cool bir mood ile karşılayan Vakko kadını canlı renklerin, soft temalarla birleşerek net ve duru bir çizgiyi hareketlendirmesiyle ortaya çıkıyor.

With and Without Colors

siyah beyazın modaya keskin dönüşünü müjdeliyor. Bazen sadece siyah beyazın gücü, bazen de siyah beyazın canlı renklerle buluşması güçlü duruşa güç katıyor.

Peaceful and stylish

Sadeliğin şıklığı felsefesini özünde barındıran Peaceful and Stylish teması dingin ve sofistike, minimalist bir silüetin pastel renklerle bir araya gelmesiyle ortaya çıkan ahengi çağrıştırıyor. Güçlü tasarım oyuncularının etkisi ilk bakışta göze çarpıyor. Aynı tema içerisine canlı renklerin dahil olması, tasarımların güçlü bir seslenişe sahip olmasını sağlıyor.

LA Vita e’ Bella

La VitaE’Bella teması ilhamını yaşamın hayatımıza kattığı güzelliklerden alıyor ve bize günlük yaşamda görmeyi unuttuğumuz güzellikleri hatırlatıyor. Afrika’dan Avustralya’ya uzanan farklı kültürlerin dokuma ve desenlerinden ilhamla sıcak yaz günlerinin gökkuşağı kartelasının sunduğu enerji dolu renklerle moda, keyifli bir oyuna dönüşüyor.

La Notte e’ Bella

La Notte E’Bella temasında şık bohem ve romantik tasarımlar , gün doğumundan gün batımına güçlü ve enerji dolu bir silüet yaratıyor.

2020 İlkbahar Yaz VAKKO ERKEK KOLEKSİYONU da Güçlü Tasarımlarla Sezonu Karşılıyor

Vakko, İlkbahar-Yaz sezonunda erkek tasarımlarını güncel kumaş, güçlü tasarım, sürdürülebilir stil ile bir araya getirerek modaya yön veriyor.

Şehrin yoğunluğu ve hızı, sahillerin canlılığı ve enerjisinden ilhamla detaylandırılmış her bir parça, Vakko erkek koleksiyonunun öne çıkan tasarım ögelerini oluşturuyor.

Tasarımların tek başına taşıdıkları önem kadar birbiriyle takımlanması da sezonu belirleyen trendi yorumuluyor. Takım elbiseler, emprime Havana gömleklerle uyum içinde, t-shirt, gavroş ve sneaker ile birlikte kullanılarak sezon modasını yansıtıyor. Şehir hayatına yazın enerjisini getiren koleksiyondaki ceketler de öne çıkan detaylar arasında bulunuyor. Kravat ile kullanıldığında iş hayatının, t-shirt ile kullanıldığında ise günden geceye geçişteki rahat şıklığı yansıtan ceketler, erkek koleksiyonunun vazgeçilmezleri arasında. Kumaş ve deri gömlek ceketlerin yaz aylarında bermuda, loafer veya sneaker ile uyumları, erkek modasının en detaycı anlayışıyla koleksiyondaki yerini alıyor.

İpli rahat kesimli pantolonlar,birkaç sezondur süren popülerliğini bu sezonda sürdürüyor. Takım elbise kombinlerine uyumları ile Havana ve emprime gömlekler, ipli pantolonlarla ve espadrillerle buluşuyor. Zamansız bermudalar, pilili, ipli, çizgili, keten, koton gibi tüm yorumlarıyla yaz aylarındaki vazgeçilmezlerden biri olarak koleksiyondaki yerini alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi