Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Dekorasyon Stilinizin Belirleyicisi: Yemek Odası Seçme Sanatı

Evinizin stilini ve tarzını ortaya çıkarmakta en önemli görev, yemek odalarına aittir. En çok zaman geçirdiğiniz alanlardan biri olmasının y...

Evinizin stilini ve tarzını ortaya çıkarmakta en önemli görev, yemek odalarına aittir. En çok zaman geçirdiğiniz alanlardan biri olmasının yanı sıra, keyifli sohbetlerinize de ortak olacak olan yemek odası için seçim yaparken karar vermekte güçlük yaşayabilirsiniz. Şık sofralar hazırlayarak, birçok misafirinize ev sahipliği yapacağınız bu alan, şüphesiz ki evinizin en önemli alanlarından biridir. İder Mobilya; işlevsel mobilyaları ile eviniz için seçeceğiniz şık, kaliteli ve en uygun yemek odası modellerini sizler için özenle tasarlar. İder Mobilya'dan seçtiğiniz yemek odası takımı dekorasyonunuza öncülük etmiş olur. Size ise sadece dekoratif eşyalar ile dekorunuzu tamamlamak kalır.

Yemek Odası Modeli Seçmenin Püf Noktaları

Yeni bir atmosfer yaratmak istediğiniz evinizde, yemek odanızı değiştirmek isteyebilir veya yeni eviniz için yepyeni yemek odası tercih etmek isteyebilirsiniz. Yemek odası modellerini seçerken dikkat etmeniz gereken bazı püf noktalar vardır. Bunlardan ilki, kullanım alanınıza göre seçim yapmanızdır. Kullanım alanınızı belirleyerek seçeceğiniz modeller ile evinize şıklık katabilirsiniz. Salonunuzun içinde kullanacağınız yemek odası modellerini, koltuk takımınız ile uyumlu seçmelisiniz. Ayrı bir odada misafirlerinizi ağırlayacağınız yemek odaları için ise uyum kaygısı olmadan istediğiniz tarz ve modeli seçebilirsiniz. Detaylara ergonomik yapısı ile yer veren yemek odası modelleri, konforlu kullanım imkanını size sunar. Yemek odaları kendi içinde birçok parçayı barındırdığı için burada dikkat edilmesi gereken en önemli ayrıntılardan bir diğeri ise, odanın ölçüsüne göre mobilya tercih etmektir. Örneğin; dar alana sahip yemek odaları için sandalye yerine bench kullanımı ile daha ferah bir alana sahip olabilir veya konsol seçiminizi sürgülü kapılardan yana tercih edebilirsiniz.

Tarzınızı Yemek Odası ile Yansıtın

● Kullanım alanını ve ölçüleri belirledikten sonra istediğiniz modeli seçebilirsiniz. Evinize ve tarzınıza en uygun ürünü seçerek, yaşam alanınıza şıklık katabilirsiniz.
● Country tarz için tercih edeceğiniz yemek odası takımı, ahşap ürün ağırlıklı olmalıdır. Ahşabın tüm renklerle uyum içerisinde olabilmesi sayesinde, koltuk takımlarınız ile eşsiz bir uyum yakalayabilirsiniz. Country yemek odası; modern ve retro görünümü bir arada kullanarak, evinize dekoratif görüntü sunar.
● Modern veya endüstriyel tarza sahip bir modeli tercih etmek istiyorsanız; cam yüzey ve metal ayaklar ile trend bir yemek odasına sahip olabilirsiniz.
● Minimalist tarza sahip yemek odası için ise daha yalın tasarımları tercih etmelisiniz. Az olan aslında çoktur anlayışını benimseyen bu tarz için, net ve düz çizgilere sahip yemek odalarını seçerek, evinizde yer verebilirsiniz.
● Klasik tasarımlar ile modeli hiç eskimeyen, zamansız yemek odalarına sahip olabilirsiniz. Bu tarzı yemek odanızda yansıtmak için, eskitmesi lame veya dore ile yapılmış olan oyma detaylı modelleri veya koyu renk mermer kullanılmış modelleri tercih edebilirsiniz.

Bütçenizle Dost Yemek Odası Fiyatları İder Mobilya'da

Kaliteden ve ergonomik yapıdan ödün vermeyen İder Mobilya, birçok modeli sizin için hassasiyetle tasarlar ve özenle üretir. Yetenekli tasarımcıların özel dünyasından ve usta ellerinden çıkan modeller, kullanışlı ve eşsiz olmasının yanı sıra koleksiyonundaki yemek odası fiyatları da bütçenize uygundur. İddialı duruşu ve kalitesi ile sizi mutlu edecek özel tasarım ürünlere, geniş fiyat skalası sayesinde herkes sahip olabilir. Siz de hem ergonomik hem de şık yemek odalarına, kalite ve tarz çizgileriyle sahip olmak isterseniz, İder Mobilya'yı ziyaret edebilir, web sitesindeki tüm takımlara göz atabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe