Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Ev giyimine özen gösterenlere...

Ev tekstilinde renklerin markası Bella Maison, evde şıklığına ve rahatlığına önem verenlere birbirinden farklı desen ve modellerde zengin se...

Ev tekstilinde renklerin markası Bella Maison, evde şıklığına ve rahatlığına önem verenlere birbirinden farklı desen ve modellerde zengin seçenekler sunuyor.

Hayatın yoğun olarak evlerde yaşandığı bugünlerde Bella Maison, ev giyimi için özel bir koleksiyon hazırladı. Farklı tarzları kapsayan renk ve desenlerde, özel olarak dokutulan kaliteli kumaşlardan hazırlanan ev giyim koleksiyonu hem evde hem de gündelik hayatta kullanılabilme rahatlığı sunuyor.

Koleksiyonda yer alan parçalar, alt üst takım halinde kullanılabildiği gibi müşterilerin zevk ve beğenilerine göre kombin yapmalarına imkan sağlıyor. İstedikleri bedende diledikleri parçaları bir araya getirerek kendi stillerini oluşturmalarına yardımcı oluyor.

Bella Maison’un yeşilden maviye, sarıdan pembeye uzanan zengin renklerdeki koleksiyonu yazın tüm enerjisini yansıtıyor. Koleksiyonda sadelikten hoşlananların kullanabileceği parçaların yanı sıra nakışlar, biyeler ve püsküllerle hareketlendirilmiş şort, elbise, tunik ve pantolon gibi pek çok seçenek bulunuyor.

Ev giyim koleksiyonu, mor damla figürlü ve lila renkli çiçeklerden oluşan geceliklerden sarı midi boy elbiselere, fırfır detaylarıyla hareketlenen saten görünümlü takımlardan, tropik bitkilerle tasarlanan çift katmanlı keten tarzı takımlara kadar her stile uygun kıyafeti seçme imkanı sunuyor. Aynı zamanda ten hissi veren basic t-shirtler de rahatlığından ödün vermeyenler için ideal seçenekler arasında bulunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe