Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Gizemli ve etnik bir sezon

Ä°lhamını Fransa’nın güneyindeki Antibes’den alan Diza Gabo, estetik, doÄŸal, konforlu kumaÅŸları ve sofistike tasarımları ile sahilde, ılık ya...

Ä°lhamını Fransa’nın güneyindeki Antibes’den alan Diza Gabo, estetik, doÄŸal, konforlu kumaÅŸları ve sofistike tasarımları ile sahilde, ılık yaz akÅŸamlarında, keyifli bir akÅŸam yemeÄŸinde kadınsı çizgilerden vazgeçmeden rahatlığı arayanları hoÅŸ bir yaz sezonuyla karşılıyor.

2020 yazı, Maza ve Orienta koleksiyonlarıyla doğanın renklerinin tercih edildiği, gizemli ve etnik bir sezon. Elde çizilen desenlerin, %100 Türk pamuğu tülbent kumaşlara geleneksel taş baskı yöntemiyle basılmasıyla ortaya çıkan bu hafif ve nefes alan parçalar, şıklığından ödün vermeden konforu dileyenlerin dolabında yerini alıyor. Bu yaz sezonu koleksiyonları, pamuk ve havlu kaftanlar, bunları tamamlayan mayolar, gömlek-şort kombinlerden oluşuyor.

Harvey Nichols, Galeries La Fayette ve Beymen’de satışa sunulan Diza Gabo ürünleri, aynı zamanda Türkiye, Yunanistan ve Fransa’daki çeÅŸitli butiklerde de bulunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi