Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

2020 Yaz Sezonunda Trend Tasarımlar

Sosyalleşmeye en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde kalabalıktan uzak yakın çevrenin katıldığı organizasyonları daha çok tercih eder olduk. ...

2020 Yaz Sezonunda Trend Tasarımlar

Sosyalleşmeye en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde kalabalıktan uzak yakın çevrenin katıldığı organizasyonları daha çok tercih eder olduk. İzolasyonunun bitmesiyle beraber içimizi ısıtan sıcacık yaz aylarına da adım atmış bulunuyoruz. 

Dolaplarımızı adeta bir şenlik havasına büründürecek capcanlı renkler ve desenlerde elbiseler davetlerin vazgeçilmezi oluyorlar. Yalnızca davetlerde değil sokakta, işte, toplantıda ya da arkadaşlarınız ile buluşulan öğle yemeklerinde şık ve cıvıl cıvıl görünmek isteyen kadınların tercihi Oleg Cassini rengarenk bir koleksiyonla ruhu hep heyecanlı, göz alıcı kadınlara sesleniyor.

Pastel Renkler Feminen Duruşun Temsili

Sezonun trend renklerinden su yeşili zamansız bir elbise. Omuzları ortaya çıkaran halter yaka, sırt dekoltesi ve mini eteği ile vücudu saran şifon kumaş, dantel detayları üzerinize giydiğiniz andan itibaren minimalizmin şıklığını yakalayacaksınız. İster topuklu bir ayakkabı ister sandalet ya da sneaker ile kombinleyebilirsiniz.

Mavi gökyüzü ve bahar çiçekleri esintisi...

Gökyüzünün en berrak halini bahar çiçekleriyle üzerinizde taşımaya ne dersiniz? Davette veya sokakta, nerede isterseniz giyebileceğiniz bu zamansız elbiseye haraketli fırfırlar ve volanlar eşlik ediyor. Bel oyuntusunu belli eden tasarım bu sezonun trend renk ve desenleriyle buluşmuş. İstediğiniz gibi kombinleyebileceğiniz bu elbise bir öğlen yemeğinde ayağınıza giyeceğiniz sandalet ya da akşam davetinde topuklu ayakkabı ve ışıltılı mücevherler ile tamamlanabilir.

Danteller ve Etnik Romantizm

Nude renginin etnik dokulu dantelle buluşması sanki vahşi batıda yaşıyor hissine kapılabilirsiniz. Dik yakasıyla asil, fırfırlı omuz detayı ile haraketli bir görünüm yakalayabilirsiniz. Modern ve kendine güvenen kadınları bekleyen bu tasarım etnik küpeler, doğal taş yüzükler ve kovboy botları ile asi ve romantik bir stil oluşturabilirsiniz.

Sade Ve Gösterişli Bir Stil

Kalın askılar ve bu sezonun vazgeçilmezi fırfır detaylar ile her yerde giyebileceğiniz zamansız bir parça. İster doğum günü kızı olun isterseniz arkadaşlarınızla buluşup eğlenceli bir organizasyona katılın belki de en yakın arkadaşınızın nikah sonrasına kutlamasına davetlisinizdir. Her ortamda rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu elbise ışıltılı mücevherleriniz ile tamamlansın.

Güçlü Ve İddialı Olmayı İsteyen Kadınların Tercihi

Siyah, midi boy, etekleri volanlarla hareketlendirilmiş hafif yırtmacı ile iddialı bir elbise. Sırtında ince askı detayları ile dolabınızın vazgeçilmez ikonik elbisesi olmaya aday. Akşam yemeklerinde ve davetlerde tercih edebileceğiniz bu elbise her kadının dolabında olması gereken kurtarıcı bir parça. Hafif makyaj kırmızı ruj ve Kırmızı bir topukluyla tamamlayabileceğiniz stilinizde gözler üzerinizde olacak.

Ruhunuzu Canlandıran Kırmızı İhtişam

Kırmızı renginin insan psikolojisinde ki etkilerinden biri de heyecan verdiğidir. İçimizi kıpır kıpır eden yaz aylarında hem rahat hem şık olmak istiyorsanız böyle kırmızı bir elbise çok işinize yarayacaktır. Halter yaka ile omuzlarınızı ortaya çıkaran ve göğüste ki pencere dekoltesiyle büyüleyen bir tasarım. Lame ayakkabılar ile stilinizi tamamlayabilir unutulmaz bir davette gözleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Vahşi Desenlerin En Sevileni Leopar...

Yıllardır dolaplarımızın değişmeyen desenlerinden biri olan leopar bu sezon da yükselişine devam ediyor. Artık her yerde görmeye alıştığımız vahşi desenler dolapların vazgeçilmezi elbiseler ile şıklığı özgürlük ile beraber getiriyor. V yaka, şifon kumaştan fırfırlı bu leopar desen elbise sizin de vazgeçilmez parçalarınızdan biri olmaya aday. Dore ayakkabılar, toplu saçlar ve ayakkabınıza eşlik edecek altın renginde mücevherlerinizle stilinize zengin bir görünüm katabilirsiniz.

Nostalji Rüzgarı Puantiyeler

Puantiye, ilhamını Amerika’ya göçen eden Avrupalı ponka dansçılarının kıyafetlerinden almıştır. Amerikalı tasarımcılar tarafından geliştirilen ve moda sektörüne sokulan puantiye günümüzde bir çok kadının tercihi haline gelmiştir. Tek omuz, diz üstü ve fırfırılı bu elbise sizi adeta dansa davet ediyor. Stiletto tarzı topuklularla tercih edebileceğiniz elbiseyle sınırsız bir eğlenceye ne dersiniz!

Feminen Silütler ve Romantik Detaylar...

Sezonun en trend desenlerinden biri olan çiçek desenleri dolaplarınıza baharı taşıyacak. İp bağlamalı detayları, yırtmacı cesur ve romantik bir görünüm sağlarken bedeninizi saran şifon kumaşı kusurları da örtme özelliğine sahip. Sade bir makyaj ve düz saçlarınızla stilinizi tamamlayabilirsiniz.

2020 Yaz Sezonunda Trend Tasarımlar

Rahat Ve Ferah Bir Görünüm

Doğanın her rengini seven kadınlar için masumiyetin temsilcisi niteliğinde bir elbise. Bu sezonun en trend renklerinden biri olan lime, tertemiz bir görünüm sağlarken aynı zamanda içinizi de ferahlatıyor. Fırfır detayları ve haraketli eteği ile günlük yaşamınızda tercih edebileceğiniz bu parça dolabınızın en sevilen elbisesi olmaya aday. Beyaz sneakerlar ile kombinlenebilecek bu rahat elbise yazın habercisi.

Her zaman Cool Bir Stil

Siyah rengin verdiği cool hava, vücudu kusursuz gösteren krep kumaş, ince askılar ve mütevazı midi boy etek ile iş toplantılarından, aile ziyaretlerine kadar her ortamda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir parça. Dolabınızın kurtarıcı elbisesi olmaya aday. İster topuklular ve mücevherlerle zengin bir görünüm yakalayabilir, ister spor ayakkabılar ve hafif bir makyajla günlük hayatınızda tercih edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe