Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

LC Waikiki’den Ofise Dönüş Kombinleri

LC Waikiki, ofise dönen çalışanlar için hazırladığı özel tasarımlarla stil sahibi kadın ve erkeklere trendy, şık ve spor ağırlıklı bir kolek...

LC Waikiki’den Ofise Dönüş Kombinleri

LC Waikiki, ofise dönen çalışanlar için hazırladığı özel tasarımlarla stil sahibi kadın ve erkeklere trendy, şık ve spor ağırlıklı bir koleksiyon sunuyor.

Modanın ve gündemin izini takip eden LC Waikiki, evden çalışma düzeninin ardından ofise dönen çalışanlara trendy ürünlerin de yer aldığı ürünler sunuyor.

Bu yaz daha rahat aynı zamanda daha şık olan LC Waikiki kadını, soft renklerin hakim olduğu klasik pantolon tasarımlarının yanı sıra kapri ve bol tasarımlı pantolonları, cep detaylı, fırfırlı düz renk ve baskılı tasarım gömleklerle kombinliyor. 

Koleksiyonda klasik ve aynı zamanda rahat formda hazırlanan elbiseler, volanlı ve spor tasarımlarıyla da her tarza uygun ürünler yer alıyor. Spor ceket tarzıyla yeni dönemde hem şık hem de rahat ürünler sunan LC Waikiki, hasır renkli çantalarla da kadın kombinlerini tamamlıyor.

Beyaz ve mavi tonlarının ağırlıkta olduğu erkek koleksiyonunda ise kısa paça slim fit kumaş pantolonlar çizgili, kare ve baskılı yaka tişört ve gömleklerle kombinleniyor. Erkeklerin tamamlayıcı aksesuarlarından kravat ve kemerlerin de yer aldığı koleksiyonda makosen ayakkabı ve spor tarzında çantalar göz kamaştırıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe