Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Minimalist tasarımlarıyla bu yaz daha modern

Türkiye’nin en beğenilen ve takip edilen tasarımcılarının koleksiyonlarını aynı çatı altında satışa sunan Gizia Gate, İlkbahar/Yaz 2020 sezo...

Minimalist tasarımlarıyla bu yaz daha modern

Türkiye’nin en beğenilen ve takip edilen tasarımcılarının koleksiyonlarını aynı çatı altında satışa sunan Gizia Gate, İlkbahar/Yaz 2020 sezonuna çarpıcı bir giriş yapıyor. 

Pastel tonlarından etnik desenlere kadar geniş bir ürün skalasının yer aldığı koleksiyonlarda, uçuşan tüller, danteller ve saten kumaşlar yazın trendlerini yansıtıyor.

DB Berdan, yeni sezon koleksiyonu, kolajlanmış parçalarda üst üste giydirilmiş gibi duran pantolonları yenilikçi kalıplar ile birleştiriyor. Baskı kullanımı ve güçlü konseptiyle öne çıkan koleksiyon, alışılagelmiş moda anlayışına fark getiriyor.

Nostaljik bir tavırla, feminizmin ön plana çıktığı Dice Kayek tasarımları, sade olduğu kadar göz alıcı parçalara imza atıyor. İkonik modeller el yapımı işlemeler ile hareket kazanıyor. Kısa ve kabarık gömleklerin dikkat çektiği koleksiyonda, desenli uzun etekler, volanlı elbiseler yer alıyor.

Mehtap Elaidi, feminen siluetleri daha sert kumaşlarla buluşturarak koleksiyonda ironik bir kontrast yaratıyor. Pamuklu kumaşlara kırmızı, karamel, pembe ve bej tonlarından oluşan renk paleti eşlik ediyor.

Bu yılın retro akımını kullanan Özlem Kaya, pastel tonlarının hakim olduğu koleksiyonunda yaza romantik bir giriş yapıyor. Sofistike, kendine güvenen, elegan ve sessiz bir cazibeye sahip tasarımlarını tül detaylarıyla taçlandırıyor.

Zeynep Erdoğan’ın vintage çizgisini yansıtan tasarımları, püsküllerden oluşan zamansız ve modern çizgileriyle dikkat çekiyor. Lila, uçuk mavi ve sarı renklerinin göz doldurduğu parçalar, kalın kemerler, fırfır detaylar ve işlemelerle hareket kazanıyor.

Cesur kadınları temsil eden Moeva London plaj koleksiyonunda geometrik ve birbirine uyumlu renk detayları olan bikinileriyle ön plana çıkıyor. Sezonun trendi olan kiremit ve toprak rengi gibi nötr tonlara sahip parçalar, rahat ve minimalist tasarımlarıyla bu yaz daha modern.

Uluslararası mağazacılık standartlarında VIP bir servis hizmeti sunan Gizia Gate mağazalarında moda tutkunlarını keyifli bir alışveriş deneyimine davet ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe