Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Nine West ile yaz kombinlerine şık dokunuş!

İkonik topuklu ayakkabı markası Nine West; stilettolarıyla olduğu kadar espadril ve platform topuklu ayakkabılarıyla da dikkat çekiyor.  İst...

Nine West ile yaz kombinlerine şık dokunuş!



İkonik topuklu ayakkabı markası Nine West; stilettolarıyla olduğu kadar espadril ve platform topuklu ayakkabılarıyla da dikkat çekiyor. 

İster şehirde ister tatilde her tarza uygun ayakkabı bulabileceğiniz Nine West, 150 TL’den başlayan fiyatlarla eforsuz şıklık sunuyor.

Modern ve güçlü kadınların stilinden aldığı ilhamla koleksiyonlar hazırlayan Nine West, sezona damgasını vuran ayakkabı modelleriyle kadınların vazgeçilmez adresi oluyor.

Birbirinden zarif ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken Nine West; sandalet, espadril ve platfrom topuklu ayakkabı modelleriyle adından söz ettiriyor. Rengârenk yaz kombinlerinin en ideal tamamlayıcısı olan ayakkabılar, 150 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor.

Koleksiyonda öne çıkan hasır detaylı dolgu topuklu sandaletler, uzun uçuş uçuş elbiselerle kombinleniyor. Bilekten bağlamalı stilettolar, jeanlerle mükemmel uyumu yakalarken, kare ökçeli terlikler ve kısa topuklu sandaletler ise rahat taban yapıları sayesinde konforu şıklıkla yaşamak isteyenlerin tercihi oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe