Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Columbia ile Sonbaharda Yeni Eviniz Doğa!

Outdoor tutkunlarının vazgeçilmez markası Columbia ile yepyeni maceralara sonbaharda da hazır olun! Değişken hava koşullarına uyum sağlayabi...

Columbia ile Sonbaharda Yeni Eviniz Doğa!

Outdoor tutkunlarının vazgeçilmez markası Columbia ile yepyeni maceralara sonbaharda da hazır olun! Değişken hava koşullarına uyum sağlayabilmek için ihtiyacınız olan tüm ürünler Columbia’da!



Yeni sezonu heyecanla bekleyen doğa severlere tüm maceralarında eşlik edecek üstün teknolojili Columbia ürünleri ile sonbahar havasının keyfini çıkartın.



Hayatın her anında fonksiyonel çözümler sunan Columbia’nın yeni sezon pantolonları üstün koruma sağlıyor. Omni-Shield™ teknolojisine sahip Columbia pantolonlar hızlı kuruma özelliğinin yanı sıra suyun ve lekenin kumaş üzerinden kaymasını sağlıyor. Pantolonlara yumuşak dokusuyla eşlik edecek yeni sezon Columbia polarlar ise farklı renk seçenekleriyle açık hava aktivitelerini konforla buluşturuyor.



Doğa yürüyüşünde, çamurlu patikalarda veya şehrin tam kalbinde üstün teknolojilerle donatılmış Columbia ayakkabılar outdoor tutkunlarına ekstra güvenlik ve konfor sağlıyor. Omni-Grip™ teknolojisi ile tüm zeminlerde ekstra tutunma özelliği, Techlite™ teknolojisi ile yastıklama sağlayan orta taban ve Outdry teknolojisi ile de su geçirmez yapı sunan Columbia ayakkabılar, değişken hava koşullarına karşı üstün koruma sağlıyor.



Konfor ve güvenliği arttıran üstün teknolojileri ile Columbia, değişen hava koşullarına karşı macera tutkunlarını güvenle koruyor.



✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi