Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Doğduğu topraklardan ilham alıyor

Hemington, Sonbahar-Kış 20/21 “RHYTHM OF EASE” koleksiyonuyla  sizi doğduğu topraklara doğru etkileyici bir yolculuğa çıkarıyor. Dünyanın öz...

Doğduğu topraklardan ilham alıyor

Hemington, Sonbahar-Kış 20/21 “RHYTHM OF EASE” koleksiyonuyla sizi doğduğu topraklara doğru etkileyici bir yolculuğa çıkarıyor.


Dünyanın özgün coğrafyalarından seçtiği en değerli ve saf ipliği, triko uzmanlığıyla harmanlayarak, erkek gardırobuna özel parçaları sunma misyonuyla hazırlayan Hemington, Sonbahar Kış sezonunda doğduğu topraklardan ilham alıyor.


Hamptons’ın eşsiz doğasını ve ruhunu yaşatan yeni koleksiyon, sizi yoğun şehir koşuşturmasına kısa bir ara vermeye davet ediyor. Yaşamın hızlı temposunu, doğa ve sürdürülebilirlik gibi gerçek değerlerle yavaşlatıyor.


Hemington “Ryhthm of Ease” koleksiyonu, yalın çizgiler, zarif detaylar, doğal kumaşlar ve ustalıkla işlenen tasarımlarıyla smart casual bir kış stili sunuyor. Kışın vazgeçilmez desenlerine sahip trikolar, erkek giyiminde çağdaş tarzı yorumluyor. Extra Fine Merino yününden tasarlanan blazer ceketler çift taraflı giyilebilme özelliğiyle alternatif kombinlere imkan sağlıyor. Özel tasarlanan ipek, yün ve saf kaşmirden örülen modeller kış soğuklarına karşı da koruyucu görev üstleniyor.


Hemington koleksiyonu, bu sezon İtalyan kumaşlarından tasarlanan gömlekleriyle dikkat çekiyor. Rahatlığı ön plana çıkaran Hemington, chino ve renkli fitilli kadife pantolonlarıyla haftanın her günü kullanılabilecek özgün stillere ilham oluyor.


Doğanın güzelliğinden ve canlı renklerinden ilham alan koleksiyonda, zarif bordo, yakut kırmızısı ve mavinin tonları deve tüyü rengiyle bütünleşiyor. Toprak renkleri tüm göz alıcı yeşil tonları ile harmanlanıyor. Kahverenginin sıcak ve doğal tonları ön plana çıkıyor. Gizemli siyah tonlar ise kışa güçlü bir vurgu yapıyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi