Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Levi’s® Made & Crafted® Erkek Koleksiyonu

Hiçbir şey, kış stilini Alplerin yamaçlarında geçen bir gün kadar iyi anlatamaz!  Levi’s®,Kayak sonrası ateşin önünde oturduğunuz veya en iy...

Levi’s® Made & Crafted® Erkek Koleksiyonu

Hiçbir şey, kış stilini Alplerin yamaçlarında geçen bir gün kadar iyi anlatamaz! 


Levi’s®,Kayak sonrası ateşin önünde oturduğunuz veya en iyi kayak kıyafetinizle dağdan aşağıya süzüldüğünüz zamanlar için size rahatlık ve konforu aksiyon ve açık hava heyecanıyla harmanlayan bir görünüm sunuyor. Levi’s® Made & Crafted® Sonbahar/Kış 2020 koleksiyonu, denim merkezli stili ve teknik inovasyonu harmanlayan şık bir kış gardırobu için mükemmel bir başlangıç noktası.


«Koleksiyonu hazırlarken yılın bu zamanlarında dağların natürel tonlarından, gün batımında ortaya çıkan kızıl ışıktan ilham aldık. Levi’s® Made & Crafted®’ın bu doğal ortamdan kendine neler alabileceğini yeniden hayal etmek istedik. Erkekler için bunun sonucunun, teknik stiller, fonksiyonel detaylar, baştan aşağıya rahat silüet ve katmanlarla bir dağcılık yaklaşımı olacağını biliyorduk.»- Nicolle Arbor, Levi’s® Made & Crafted® Global Tasarım Direktörü.


Bu sezon Levi’s® Made & Crafted® erkek koleksiyonu, oversize silüetler, değişik tonlarda kumaşlar, sanatsal katmanlar ve yüksek kaliteli üretim teknikleriyle dolu. Son derece yumuşak polar kazaklar, oversize Type II Trucker’larla ile bir araya geliyor. Anahtar parçalar arasında; Mountain gömlek, kullanışlı bir oversize gömlek ceket, Mountain ceket ve Batılı yaşam tarzından ilham alan, sürdürülebilir geri dönüştürülmüş polyester dolgu ile izole edilmiş zikzak dikişli kapitone bir dış yüzeye sahip teknik bir denim ceket bulunuyor. Koleksiyonda, rahat katmanlara ek olarak hoodie ve termal dikişli kazaklar da mevcut.


SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK


Bu sezon, Levi’s® Made & Crafted® koleksiyonu sürdürülebilirlik alanında ilerlemeye devam ediyor. Örneğin, sorumluluk bilinciyle yönetilen ormanlardan elde edilen ahşaptan ve ve geri dönüştürülmüş pamuk artıklarından yapılmış dayanıklı ve yüksek kaliteli bir elyaf olan Tencel™ x Refibra™ adlı kumaş kullanılıyor. Son derece yumuşak olan bu malzeme, pamukla karıştırıldığında her türlü giyside mükemmel bir döküm meydana getiriyor.


Pamuklaştırılmış kenevir de sürdürülebilirlik konusunda hatırı sayılır derecede önem taşıyor. Erkeklere yönelik oversize Type II Trucker’ın kumaşında yer alan kenevir, işlem görerek geleneksel pamuktan ayırt edilemez hale getiriliyor ve üretim aşamasında çok daha az su ve tarım ilacı kullanılıyor. Markanın yararlandığı organik tarım ve yetiştirme sistemleri, toprağın verimliliğini artırıyor, kimyasalların ve gübrelerin kullanımını azaltıyor, biyolojik çeşitliliğin korunmasına yardımcı oluyor. Bu koleksiyon, yüksek kaliteyi, rakip tanımayan bir stili ve çevresel sorumluluğu aynı noktada buluşturuyor. Levi’s® Made & Crafted®, organik olarak yetiştirilen pamuğu denim alt giyim ürünlerine, trucker’lara ve triko üstlere dahil etmeyi sürdürecek.


JAPON USTALIĞI


Japon Ustalığı, Levi’s® Made & Crafted®’ın sunabileceğinin en iyisini yapıyor. Yüksek kalite Japon deniminden yapılan ve elle bitirilen yatırım niteliğindeki bu parçalar, zaman geçtikçe daha da iyi hale geliyor. Levi’s® Made & Crafted®, her biri kendine özgü bir karaktere sahip, el yapımı parçaların yer aldığı Made in Japan koleksiyonuyla iş birliğinin devam etmesinin heyecanını yaşıyor. Japonya'da üretilen parçalar, ülkenin en ünlü kumaş fabrikalarından Kaihara Denim Mill tarafından Levi’s® Made & Crafted® için özel olarak geliştirilen denimden üretildi. Made in Japan tasarımları, sırt bölgesindeki deri parçası üzerine folyo baskısı gün doğumu ve iç kısımlarındaki Japon bayraklı etiketleri ile açıkça ayırt edilebilirken Japon kumaşları ise iç bel bölgesindeki Japon bayraklı etiketlerle belirtiliyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi