Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tayt nasıl giyilmeli?

   Kadınların artık hem güzellikleri hem de rahatlıklarını bir arada düşündükleri giyim tarzı tayt modası ile gelmiş durumda diye düşünüyor...

Tayt nasıl giyilmeli?

   Kadınların artık hem güzellikleri hem de rahatlıklarını bir arada düşündükleri giyim tarzı tayt modası ile gelmiş durumda diye düşünüyoruz. Taytın rahatlığını çoğu kıyafette bulamadıklarını belirten kadınlar için farklı modellerde ve tasarımlarda tayt giymeleri hemen hemen her yerde mümkündür. İster hit parçanız tayt olsun isterseniz de taytınızı sade seçerek üzerinizdekini ön plana çıkarabilirsiniz. Hayatın içinde kendini öz güvenli ve rahat hissetmek isteyen kadınların giysi dolabında her çeşit tayt bulunmaktadır. Sokakta ya da her yerde tayt modasını görmek artık daha da artışa geçmiş durumdadır. 


Taytla giyilen özellikle uzun parçalar vücut yapısını ortaya çıkarmamak adına kullanılmaktadır. Her fizik yapısına sahip kadının da artık cesurca giyebildiği taytlar spor salonlarından günlük hayatın her alanında yerini almaktadır. Gündüz tayt giymek ayrı bir rahatlık olsa da gece için de tayt giymek çok şık bir hava yaratacaktır. Kadınların gece dışarı çıkarken tercih ettikleri tayt modelleri pullu-payetli, transparan, deri, dantelli olabilmekte ve uygun ayakkabılarla şık bir hava yaratabilmektedir. Üzerine yanlış kombinleme yapıldığında kötü bir görünüm oluşabilir fakat doğru tayt kombini hayat kurtarıcı olmaktadır. Önemli olan kendinize yakışanı bulup, gideceğiniz yerle tayt seçiminizin örtüşmesine dikkat etmek gerekir. 


   Tayt giyimi için püf noktalarına dikkat edildiğinde hem şık hem fit görünmek mümkündür. Toparlayıcı yapısıyla da kendini daha sıkı hissetmek isteyenlerin vazgeçilmezi haline gelmiş ve seksenli yıllardan bu yana zaman zaman gündeme gelmiş bir akım olmuştur. Özellikle o yıllarda bele gömlek bağlama modası hala uyulabilecek kadar havalı olmaktadır diyebiliriz. Günümüzde de son derece kullanışlı şekillerde kullanılmaktadır. Kendi başlarına giyilebildiği gibi, isteyenler için uzun elbiseyle de tarz bir görünüm yaratmak taytla mümkündür. Genelde sonbahar ve kış, ilkbahar aylarının en çok tercih edilen parçaları genelde tayt olmaktadır. Bunun nedeni elbette tayt giyildiğinde korseye ihtiyaç duyulmamasıdır. Basen, göbek ve kalça kısmını sımsıkı sararak bir nevi korse görevini de görmektedir. Böylece kadınlar kendilerini daha mutlu ve güzel hissetmektedir. 


    Kot pantolonlar gibi sert kumaşlı olmadığı için çok daha rahatsız bir yapıya sahipti. Esnek kumaşlı yapısından dolayı daha fazla tercih edilir olmaktadır. Pratik giyimi de kısa sürede hazırlanmanızda da yardımcı olmaktadır. Kısa sürede hazırlanmanız gerektiğinde bir tayt ve t-shirt ile de rahatlıkla güzel bir görünüm oluşturabilirsiniz. 


    Tayt denildiğinde öncelikle siyah ve desensiz olanlar gelmemelidir. Aksine renkli ve desenli taytlar da hatırı sayılır şekilde tercih edilmektedir. 


https://www.1001tayt.com/


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi