Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Ticaret Bakanlığı onaylı Şehrimoda.com Türkiye’deki Sayılı Web Siteleri Arasındaki Yerini aldı

Erkek Giyim’in yükselen değerlerinden biri olan sehrimoda.com , önce kaliteli ürün satışları, hızlı teslimat ve müşteri memnuniyeti odaklı ç...

Ticaret Bakanlığı onaylı Şehrimoda.com Türkiye’deki Sayılı Web Siteleri Arasındaki Yerini aldı

Erkek Giyim’in yükselen değerlerinden biri olan sehrimoda.com, önce kaliteli ürün satışları, hızlı teslimat ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmasıyla kullanıcılarından ve müşterilerinden tam not aldı ardından da Ticaret Bakanlığı’nın onayı ile Türkiye’deki sayılı web siteleri arasında yer almaya hak kazandı. Kısacası güvenilir alışverişin yeni adresi sehrimoda.com oldu.


Güvenli E-Ticaret Siteleri

Günümüz koşullarında internet ortamında branşlarına göre çeşitlilik gösteren yüzlerce alışveriş sitesi var. Ancak her e-ticaret sitesi güvenli alışverişi sağlayamıyor ya da sadece kandırmak ve dolandırmak amaçlı siteler olabiliyor. Bu yüzden e-ticaret sitesi alışverişlerinizde daha dikkatli olmanız gerekiyor. Güvenli alışveriş sitelerinden alışveriş yapmak bir anlamda paranızın karşılığını alabileceğinizin garantisidir.

Güvenlik, muhtemelen bir e-ticaret web sitesinin en önemli özelliğidir veya en azından öyle olmalıdır. Uygun güvenlik olmadan, çevrimiçi işletme sahipleri kendilerini, markalarını ve müşterilerini dolandırıcılığa veya kimlik hırsızlığına maruz kalma riskiyle karşı karşıya bırakır.

Küçük e-ticaret siteleri sürekli tehdit altındadır. Uzmanlara göre, bir web sitesinin trafiğinin % 29'unun (neredeyse üçte birinin) ona zarar vermeye çalışan botlar olduğunu göstermektedir.

Gerçek, parasal dolandırıcılığa ek olarak, güvenlik ihlalleri veya veriler markanın itibarına zarar verir.  Ve bir ihlal gerçekleştiğinde, müşterilerin geri dönmesini sağlamakta, yenilerini almakta çok daha fazla zorlanılır. Dolayısıyla, e-ticaret güvenliği, hem işletmenin hem de müşterilerin kendilerini güvende hissetmelerini sağlamakla ilgilidir.

Şehrimoda.com, bu verilerden yola çıkarak önceliğini güvenli alışveriş ilkesine dayandırmıştır. Ve e-ticaret sitesi olarak güvenli alışveriş altyapısını kurarak müşterilerine hizmet vermektedir.


Kocaeli’nde Yükselen Bir Değer: Sehrimoda.com

Kocaeli’nde faaliyet göstermeye başlayan sehrimoda.com e-ticaret sitesi, erkek giyim üzerine kurulu bir e-ticaret sitesidir. Site, faaliyetlerine başladığı ilk günden itibaren disiplinli, titiz çalışmalarını kaliteli ürünlerle birleştirerek önce müşterilerinin gönlünü kazanmayı bildi. Pantalondan, gömleğe, sweatshirt’ten, eşofman takımlarına, ayakkabılara kadar erkek giyimde aradığınız tüm detayları bulabileceğiniz sehrimoda.com, outlet ürün kategorisi ile de sezon geçmeden indirimli ürünlere ulaşmanızı sağlıyor.

Özellikle, genç erkeklerin ve her zaman genç kalanların tercih ettiği spor giyimde hızla yükselen sehrimoda.com, istikrarlı çıkışı, müşteri memnuniyeti ve güvenli alışverişe verdiği önem ile Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı’nın da dikkatini çekti. Bu sayede e-ticaret sitesi olarak Ticaret Bakanlığı’nın onayını da alarak Türkiye’deki sayılı e-ticaret web siteleri arasındaki yerini almış oldu.


Covid 19 Süreci ve Sehrimoda.com

Covid-19 sürecinde yaşanan pandeminin e-ticaret sitelerinin de gelişmesine neden olması ve giyim alışverişlerinin de aynı şekilde internet ortamından yapılıyor olması sehrimoda.com’un da hızlı gelişmesine katkıda bulundu. Bu süreci hem ürünlerinin kalitesi hem de pandemi sürecinde yapılan hijyenik ambalajlama sistemi ile iyi yöneten sehrimoda.com, hızlı yükselişini sürdürebilmek için aynı zamanda kaynaklarını gelişim ve iyileşme çalışmaları için harcamaya devam ediyor.

Erkek giyimin öncü e-ticaret sitelerinden biri olmaya aday olan sehrimoda.com, Ticaret Bakanlığı onayından sonra, güvenli e-ticaret derneği üyelik çalışmalarını da başlattı. Bu sayede hem Ticaret Bakanlığı hem de güvenli e-ticaret derneği üyeliği ile sehrimoda.com müşterilerine daha güvenilir, kaliteli hizmetin adresi olmak istediğini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Eğer sizde erkek giyimde güvenilir bir markadan alışveriş yapmak istiyorsanız sehrimoda.com’un birbirinden kaliteli ürünlerini kontrol etmeden alışveriş yapmayın. İster pantolon, ister ayakkabı, ister eşofman takımları arıyor olun, sehrimoda.com’da mutlaka beğenebileceğiniz en az bir ürün veya ürünler bulacaksınız.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi