Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kendine has nesile özel yepyeni bir sokak giyim iş birliği

H&M sokak giyiminin ikonu Kangol ile iş birliğini duyurmaktan gurur duyuyor. Ayrıca koleksiyon BRIT Ödülleri’nde en iyi İngiliz kadın so...

Kendine has nesile özel yepyeni bir sokak giyim iş birliği

H&M sokak giyiminin ikonu Kangol ile iş birliğini duyurmaktan gurur duyuyor. Ayrıca koleksiyon BRIT Ödülleri’nde en iyi İngiliz kadın solo sanatçısı ve uluslararası müzik sanatçısı seçilen Mabel ile de iş birliği yapıyor. 


Mabel’ın tarzından ilham alan 31 parçalı koleksiyon, Mabel’ın tasarımlarını da içeren hem klasik hem de yeni Kangol ürünlerinden oluşuyor. Mabel ve ekibi kampanyada yer alacak ve koleksiyon öncesinde Instagram hikayelerinde Mabel’in bir müzik videosu ile görülecek, Kangol x H&M’e ait bu filtreler herkesin kendi kendinin yıldızı olmasını sağlayacak. 


"Kangol, bu iş birliği için H&M ve Mabel ile çalışmaktan büyük heyecan duyuyor. Koleksiyon, bugün sokak giyimi tarzında yeniliklerle dolu Kangol'un özünü mükemmel bir şekilde yakalıyor. Kangol x H&M giyen global Kangol topluluğumuzu görmeyi dört gözle bekliyoruz." diyor Kangol’un Marka Ortaklıkları ve Lisanslama Direktörü Hamish Morjaria.


“Kangol ve H&M ile bu iş birliği için çok heyecanlıyım! Sokak giyimi benim kanımda ve Kangol bu konuda efsanevi bir marka. Kangol ve H&M ile iş birliği yapmak, yaratıcılığımı ve tarzımı yeni bir nesille paylaşmak inanılmaz.”diyor Mabel.


“Kangol x H&M feat Mabel, bizim için rüya gibi bir iş birliği, ikonik bir sokak giyim markasını şu anki en otantik ve gerçek genç müzik sanatçılarından biriyle birleştiriyor. 90'ların sokak giyim Mabel'ın kendi oluşturduğu tarzla bugüne uyarlandı. Ünlü şapkasından ince midi elbiseye ve sonbaharın kahraman parçası puffer ceketine kadar çok sayıda kilit parça var.”diyor H&M Divided Tasarım Direktörü Emily Björkeheim.


Kangol, kanguru logosu ile tanınan efsanevi bir sokak giyim markası. 1920'lerde kurulan bir İngiliz markası olan Kangol’un şapkaları, 80'li ve 90'lı yılların hip-hop kültüründen gelişen görünümün önemli bir parçası haline geldi. Bugün Kangol'u tüm dünyadaki sevenleri için bir sokak kıyafeti gardırobu haline gelmesinin sebebi de bu otantiklik. Mabel, Don’t Call Me Up, Mad Love ve Boyfriend gibi parçalarının yarım milyardan fazla dinlenmesi ile şu anda dünyanın en popüler yıldızlarından biri. Mabel kendi şarkılarını yazıyor ve kendi tarzını yaratıyor, güçlü yaratıcılığı ve kendine olan saygısı da yaptığı her işe yansıyor.


Koleksiyon, Mabel gibi kendine has nesilin üyeleri için mükemmel Kangol gardırobunu yakalıyor: canlı, otantik, eğlenceli. Bu, kapüşonlu puf ceketler, uzun puf ceketler, Kangol markası ve logosuyla örülmüş hırkalara ve kazaklara kadar sonbahar için her şeyi kapsayan eksiksiz bir gardırop. Krem veya renkli çizgili boğazlı kazaklar, büyük logolu tişörtler ve uzun kollu logolu dar midi elbise gibi önemli parçalar var. Mabel, iki parçayı kendi tasarladı: Kangol logolu dar elbise ve Kangol markalı eşofman.


Kendine has nesile özel yepyeni bir sokak giyim iş birliği

Dünyaca ünlü Kangol şapkası, bere ve bere ponponunu kapsayan eksiksiz bir aksesuar seti var. Kangol markalı bir kayışı olan bir omuz çantası, alışveriş çantası ve bel çantası ve çanta aksesuarları da bulunuyor. Kangol markalı çoraplar göze çarpıyor ve görünüm Kangol saç tokası ile tamamlanıyor.


Koleksiyonun başlamasından bir hafta önce Mabel, Instagram Hikayeleri'nde Bad Behaviour isimli parçası için yeni bir interaktif video çıkaracak. Hayranlar ve takipçiler, müzik videosunun tamamen kendilerine özgü ürettikleri versiyonunda rol almak ve dünyadaki kendine has neslin diğer üyeleriyle paylaşmak için, 6 Kangol x H&M filtresini özel olarak kullanabilecekler. Filtreler 10 Eylül'den itibaren H&M Instagram hesabında olacak.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi