Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Konfor, 80’ler ve Parti, Her Şey Var!

Koton ve deneyimli moda editörü Melis Ağazat, Koton Skirtly Yours Styled by Melis Ağazat Koleksiyonu’nun dördüncü buluşmasında zengin bir se...

Konfor, 80’ler ve Parti, Her Şey Var!

Koton ve deneyimli moda editörü Melis Ağazat, Koton Skirtly Yours Styled by Melis Ağazat Koleksiyonu’nun dördüncü buluşmasında zengin bir seçki sunuyor. 


Sezonun kilit parçası etek, 2020-2021 Sonbahar/Kış koleksiyonunda Comfort Lux, 80’s ve Party olmak üzere 3 hikayede başrol oynuyor. Bu ve daha fazlası, yeni sezonu yüksek motivasyon ve neşeyle karşılamanızı sağlıyor.


Moda sektörünün öncü markası Koton, önümüzdeki 2020-2021 Sonbahar/Kış sezonunda çeşitli ve birbirinden güzel etek tasarımlarının yer aldığı “Koton Skirtly Yours Styled by Melis Ağazat Koleksiyonu” bu kez “Comfort Lux”, “80’s” ve “Party” temalarıyla gönülleri fethetmeye hazırlanıyor. Melis Ağazat ile üçüncü kez bir araya gelerek hazırlanan yeni koleksiyon ayrıca, yeniden yorumlanmış sweatshirt, ceket ve trikoları alıcılarıyla buluşuyor.


Koton Skirtly Yours Styled by Melis Ağazat Koleksiyonu’nun “Comfort Lux” teması, ev buluşmalarında giyilebilecek, evin konforlu alanından ilham alan bej, ekru, karamel, gri, vizondan oluşan doğal renk paleti ve “konfor” hissi dikkat çekiyor. Günlük, rahat giyim baz alınarak yünlü ve yün görünümlü kumaşlar, triko setler, sweatshirt, ekose etek, kaşe kloş ve pilili etek ağırlıklı bir grup oluşturuldu.


Koleksiyonun “80’s” temasında ise, 80’leri yaşatan vatkalı bluzlar, puantiyeler, geniş kalıplı ceketler, göz alıcı macenta, fuşya, hardal sarısı, zümrüt yeşili renkleri, kazayağı desenleri, ekose ve derilerin yanı sıra dönem esintileri taşıyan zincir ve zımba detaylı takılar yer alıyor.


Gece şıklığından vazgeçemeyenler için “Party”, parıltı ve ışıltılarla bezeniyor. Lame, gold ve gümüş renkler akıcı kumaşlar, payet ve metalik örmeler etekler ile bir araya geliyor. Tüm bu şıklık, toprak tonlarındaki sweatshirt’ler ile buluşarak ters köşe etkisi yaratıyor. Bu parlak ve metalik grup ayrıca, uzun siluetler ve yüksek bel detayları ile son trendleri yakalıyor.



✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe