Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Levi's® Flex Eco Performance Sonbahar/Kış 2020

Geçen sezon Levi’s®, jean pantolonların konfor, hareketlilik ve form tutuşunu en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış esnek bir kumaş teknol...

Levi's® Flex Eco Performance Sonbahar/Kış 2020

Geçen sezon Levi’s®, jean pantolonların konfor, hareketlilik ve form tutuşunu en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış esnek bir kumaş teknolojisi olan Levi’s® Flex'i tanıttı. 


Üst seviyede esneklik ve performans sağlayan bu teknoloji, BMX Freestyle sporcularının bile ilgisini çekti, öyle ki Levi’s® Flex jean’leri nihai teste tabi tuttular! Paçalara doğru daralan kesimlerle en yüksek atlayışları gerçekleştiren sporcular, yüksek performanslı gündelik giyim söz konusu olduğunda Levi’s® Flex'in rakip tanımadığını gösterdiler. Sonbahar/Kış 2020 sezonunda ise Levi’s® Flex, müşterilerinin sevdiği kesimini korurken ekstra yumuşaklık ve esneklik için sürdürülebilir malzemeler ekleyerek güncellediği Eco Performance'ı lanse ediyor.


Levi’s® Flex Eco Performance, sürdürülebilir bir şekilde hasat edilmiş ağaçlardan yapılmış, son derece yumuşak bir elyaf olan sürdürülebilir yumuşak kumaş Tencel™ Lyocell'den üretildi. Pürüzsüz bir yüzeyi ve inanılmaz derecede emici ve nefes alabilen bir yapısı bulunan Tencel™, tam da bu nedenle ipek gibi yumuşak, keten kadar serindir. Esnekliğinin yanında, yırtılmaya karşı da epey dayanıklıdır.


Levi's® Flex Eco Performance Sonbahar/Kış 2020


«Esnek performans ürünümüz Levi’s® Flex, bu sezon yeni zirvelere ulaşmaya devam ediyor. Yeni Tencel™ karışımımız, erkeklere yönelik skinny, slim ve taper kesimlere en yumuşak esneklik performansını sağlamak adına sürdürülebilir bir çözüm sunuyor. Müşterilerimize, sevdikleri ve içlerinde kendilerini iyi hissettikleri jean’ler sunmaktan heyecan duyuyoruz.»- Karyn Hillman, Ürün Direktörü, Levi’s Strauss & Co.



Pamuklaştırılmış kenevir 511™ Slim, 512™ Slim Taper, 502™ Taper ve Skinny Taper modellerinin yer aldığı denim Stay Loose serisinin tamamında kullanılan Levi's® Flex Eco Performance, konfor, dayanıklılık ve sürdürülebilirliği bir arada arayan herkes için kusursuz bir Levi's® Jean!


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe