Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Özgür Masur, pret-a-couture çizgisinde

Özgür Masur, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında 15 Ekim Perşembe günü İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonu defilesini geçekleştirdi. İl...

Özgür Masur, pret-a-couture çizgisinde

Özgür Masur, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında 15 Ekim Perşembe günü İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonu defilesini geçekleştirdi.


İlkbahar-Yaz 2021 hazır giyim koleksiyonunu markasının DNA’sında bulunan kadın silüetlerini birleştirdiği ışıltılı siluetlerle sunan Özgür Masur, pret-a-couture çizgisinde ilerlemeye devam ediyor.


İmza silüetlerin canlı renklerle buluştuğu koleksiyonda; yeşil, mavi, turuncu ve pembe silüetler ön plana çıkarken onlara beyaz ve ekru eşlik ediyor. 24 parçalık koleksiyonda formun gücü öne çıkıyor. Kabarık etekler, uçuşan silüetler, cut-out detaylar, drapeli kesimlerin maksimize edildiği formlarda öne çıkan güçlü kadınlar, güçlü silüetler.


Hayatın her anının kutlamaya değer olduğunun altını çizen Masur, kendisini önemseyen kadınlar için neden aramayan bir şıklık sunuyor. Ve kadınların sadece kendileri için giyindiği, hazırlandığı o anlara eşlik etmek istediğini vurguluyor.


Özgür Masur’un İlkbahar-Yaz Pret-a-Couture koleksiyonu; güçlü silüetleri markanın DNA’sındaki lüks algısıyla buluşturuyor.Lüksü özümsemiş siluetler, markanın DNA’sındaki couture kültüründen beslenen hazır giyim koleksiyonlarını ortaya koyuyor. Masur, yazın renklerinin ve geride bıraktığı fresh hissin arkasındaki bu koleksiyonda hiç bitmeyen bir yaz düşünü ardına alıyor. İçerisindeki “demi-couture” parçalar ile öne çıkan koleksiyon, kadınların özgün ve güçlü ruhuyla birleştiriyor.


Silver dokular, ışıldayan kumaşlar, hacimli silüetler, koleksiyonun temelini oluştururken, sezon renkleri de vurgulanıyor. Couture algısını hazır giyim pratikliğiyle buluşturan koleksiyon, Özgür Masur çizgilerindeki lüks tavırdan ödün vermeyen, özgüveni yüksek siluetlere dönüşüyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe