Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Ramsey ile kış şıklığınızı gündüzden geceye taşıyın!

RAMSEY’in rock müziğin değişime inanan, öncü ruhundan ilham alan 2020-21 Sonbahar/Kış koleksiyonu, mağazalarda ve www.ramsey.com.tr ’de ye...

Ramsey ile kış şıklığınızı gündüzden geceye taşıyın!

RAMSEY’in rock müziğin değişime inanan, öncü ruhundan ilham alan 2020-21 Sonbahar/Kış koleksiyonu, mağazalarda ve www.ramsey.com.tr ’de yerini aldı. Koleksiyonda RAMSEY’in inovasyon gücü ile hayata geçen ve lüks bir hissiyat sağlayan şık, konforlu, fonksiyonel, doğaya saygılı tasarımlar hakim.


RAMSEY, 2020-21 Sonbahar/Kış koleksiyonu ile yeni sezonu iddialı bir şekilde selamlıyor. Erkeğin gündüzden geceye modaya dair tüm beklentilerini karşılayan yeni sonbahar/kış koleksiyonunda, rock müziğin değişime inanan, öncü ruhundan ilham alan detaylar yer alıyor.

 

Minimalist zevkler, güçlü siluetler, kült parçalar, konforlu, fonksiyonel ve bir o kadar da şık parçalarla zenginleşen RAMSEY 2020-21 Sonbahar/Kış koleksiyonunda sürdürülebilirlik vizyonuyla uyumlu doğaya saygılı, daha az su kullanılarak üretilen kumaş ve aksesuarlarla tasarlanan yenilikçi modeller de yerini aldı. Siyah, lacivert, bordo, haki, bej gibi güçlü kış renklerinin trüf kahve, granit mavisi, tarçın gibi tonlarla buluştuğu tasarımlar ile erkekleri şık ve rahat bir sezon bekliyor.

 

Stres azaltan, ısıtan yenilikçi tasarımlar…

Koleksiyonda yün ve örme ceketler, eşofman rahatlığındaki jogger pantolonlar, yün ve kaşmir karışımlı balıkçı trikolar, tüm kombinlere dahil olabilen hırkalar, casual gömlekler, denimler, sweatshirtler ve sportif şıklığı destekleyen çok sayıda iddialı tasarım dikkat çekiyor.

Ramsey ile kış şıklığınızı gündüzden geceye taşıyın!

RAMSEY’in sahip olduğu inovasyon gücü ile referans alınan tasarımlar geliştirme kabiliyetinin yansıması olan ve stresi azaltan “ZeroStress takım elbise”, dinamik bir takım elbise deneyimi sunan “Performance Suit”, cep telefonu ile kumanda edilerek ısıtılabilen “Isıtan Ceket” koleksiyonda formal tarza ayrı bir hava katıyor.

 

Koleksiyonda deri, süet, kadife ve fırçalanmış efektli soft yün yüzeyler öne çıkarken mont ve yelek olarak kullanılabilen “TwoinOne”, “ThreeinOne” gibi yenilikçi tasarımlar dış giyimde RAMSEY’in erkekleri ilk kez tanıştıracağı özel ürünler arasında. Trençkotlar, deri ve süet montlar, bomber ceketler, uzun yün paltolar da RAMSEY erkeğinin kış stilini tamamlıyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi