Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

LEVI’S® Snoopy Koleksiyonuyla Karşınızda

Charlie Brown çok sayıda futbol oynama girişimi (ve başarısızlıkları) ile ünlü olsa da Peanuts ekibinin gerçek sporcusu Snoopy’dir.  Futbol,...

LEVI’S® Snoopy Koleksiyonuyla Karşınızda

Charlie Brown çok sayıda futbol oynama girişimi (ve başarısızlıkları) ile ünlü olsa da Peanuts ekibinin gerçek sporcusu Snoopy’dir. 


Futbol, beyzbol, Amerikan futbolu, tenis… Sevilen çizgi romanın sayfaları arasında bir gezintiye çıktığınızda, Charlie Brown’ın köpek dostunun sportif küçük bir ‘beagle’ olduğunu göreceksiniz. Bu sportif becerilerinin şerefine Levi’s®, Levi’s®️ x Peanuts®️ Yaz 2020 koleksiyonu özelinde Peanuts ile bir kez daha iş birliği yapıyor.


Tişört ve sweatshirt’lerin yanı sıra Levi’s®’ın 1984 yılına ait vintage bir spor giyim modelinden esinlenen eşofman takımının da yer aldığı koleksiyon, doğrudan Charles Schulz’un ekibinden temin edilmiş çeşitli Snoopy grafiklerini içeriyor.


Renkli ürün yelpazesi kapsamında Snoopy; Peanuts’ın kendine has tuhaf vurdumduymazlığıyla teniste servis karşılıyor, futbol topuna gelişine vuruyor, arkadaşı Woodstock ile yarışıyor, kaykayın üzerinde zıplıyor, basket oynuyor ve daha birçok spor aktivitesine imza atıyor.


Özgün grafiklerle birlikte koleksiyonda, unisex futbol tişörtleri, çift taraflı takılabilen Snoopy baskılı şapkalar ve altın sarısı, fuşya, çimen yeşili gibi canlı tonlarda bisiklet yaka oversize sweatshirt’ler bulunuyor. Ayrıca seride, Levi’s® spor giyim logosunun üzerinde Snoopy ile Woodstock’ın yarış anının göründüğü ve iki markanın ortak logosunun kullanıldığı ikonik beyaz tişört de mevcut.


Levi’s®️ x Peanuts®️ Yaz 2020 koleksiyonu, spor etkinliklerini bolca eğlence, ince espri ve nostaljiyle harmanlamak isteyenler için mükemmel bir iş birliği niteliğinde!


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe