Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

LEVI’S® XX CHINO Koleksiyonundan XX Cargo ile tanış

Kaliteli bir jean herkes için vazgeçilmez olsa da chino pantolonlar da bir o kadar önemli!  Geçtiğimiz sezon tüketicilerle buluşturduğu XX C...

LEVI’S® XX CHINO Koleksiyonundan XX Cargo ile tanış

Kaliteli bir jean herkes için vazgeçilmez olsa da chino pantolonlar da bir o kadar önemli! 


Geçtiğimiz sezon tüketicilerle buluşturduğu XX Chino koleksiyonu sayesinde Levi’s®, mevcut jean’lerinin yanına mükemmel chino pantolonları da ekledi. Levi’s® XX Chino, Sonbahar/Kış 2020 sezonu boyunca mükemmel kesimlere sahip Standart Taper ve Slim Taper modelleriyle varlığını sürdürüyor. Ayrıca marka, Levi’s® XXChino Stay Loose’la beraber daha bol kesimli ‘Stay Loose’u da beğeniye sunuyor. Genç fakat ikonik kalıplarıyla Levi’s®’ın XX Chino serisinin her parçası, en az denim çeşitleri kadar şık! Sonbahar/Kış 2020 sezonunda Levi’s® XX Chino, Levi’s® XX Cargo’nun lanse edilmesiyle birlikte sokak stili oyununa dahil oluyor.


Popüler Levi’s® XX Chino serisinin bir uzantısı niteliği taşıyan Levi’s® XX Cargo, doğal ve giyilmiş görünümünü veren aynı boyama tekniğiyle üretiliyor. Paçalarına doğru daralan bu model, iç kısmında gizli bir fermuarı barındıran ve daha fazla fonksiyon sağlayan ergonomik kargo cepleriyle rahatlık ve işlevsellik vadediyor. Yeni Levi’s® XX Cargo, ilhamını doğadan alan hatta biraz daha sokak stili havası arayanlara yönelik fotoğrafik yaprak baskılı versiyonu da bulunan mevsimsel renk tonlarıyla öne çıkıyor.



“Orijinallik ilkesi üzerine kurulu olan Levi’s®, tıpkı Levi’s® XX Chino koleksiyonunda bir örneğini yansıttığımız gibi tutkusunu kesimlerinden alıyor. Her koşula, her yere ve zamana mükemmel uyum sağlayan en yeni üyemiz XX Cargo, size tarz, konfor, kolaylık ve işlevselliği bir arada sunmak için tasarlandı. Zamanın asla eskitemeyeceği bu kargo pantolon, özenle hayata geçirilmiş ve stil anlamında öncü sayılabilecek bir parça.”—Janine Chilton-Faust, Küresel Erkek Giyim Tasarım Müdür Yardımcısı, Levi’s Strauss & Co




SORUMLULUK BİLİNCİYLE ÜRETİLDİ:


Levi’s® XX Chino ve Levi’s® XX Cargo stilleri, Levi’s®’ın kurucu üyesi olduğu The Better Cotton Initiative’in (Daha İyi Pamuk Girişimi) çalışmaları vasıtasıyla üretildi. Hem çevre hem de tedarik zincirinin tüm çalışanları yararına daha sürdürülebilir bir ürün haline getirilmesi için pamuğun yetiştirilme ve hasat aşamalarına yönelik devrim yaratacak yöntemler arayan BCI, pamuk yetiştirirken suyu daha verimli kullanmaları ve zararlı kimyasalların kullanımını azaltmaları için çiftçilere eğitimler veriyor. Bu uygulamalar sayesinde çiftçiler, çevresel kaynaklardan tasarruf ederek daha yüksek verimle üretim yapıyor ve daha iyi kazançlar sağlıyorlar.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi