Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Ipekyol Gece Elbisesi Koleksiyonu feminen ve modern tasarımlar

Sevdiklerinizle soğuk havalarda iç ısıtacak ve yüzünüzde tebessüm bırakacak ev buluşmaları şimdi Ipekyol Gece Elbisesi Koleksiyonu ile tamam...

Ipekyol Gece Elbisesi Koleksiyonu feminen ve modern tasarımlar

Sevdiklerinizle soğuk havalarda iç ısıtacak ve yüzünüzde tebessüm bırakacak ev buluşmaları şimdi Ipekyol Gece Elbisesi Koleksiyonu ile tamamlanıyor. Yeni yılı tüm güzellikleriyle karşılarken tercih edeceğiniz feminen ve modern tasarımlar, en şık eşlikçiniz olmaya aday. 


Yepyeni bir yıla, yeni umutlara ve güzel dileklere eşlik edecek sıcacık ev buluşmaları şimdi Ipekyol Gece Elbisesi Koleksiyonu ile tamamlanıyor. Nostaljik yılbaşı gecelerine duyduğumuz özlemle yükselişe geçen bu buluşmalara eşlik edecek silüetler ise uzun süredir beklenen kokteyl veya özel davetler için şık bir seçki sunuyor.


Küçük ve samimi kutlamanıza eşlik edecek midi boy etekler, trikolarla bir araya gelerek dikkat çekici bir hamle yaratıyor. Bu özel güne eşlik edecek elbiseler, taş ve dantel detaylarıyla hiç olmadığı kadar naif ve bir o kadar da etkili bir görünümün eşlikçisi.


Geçmişe atıfta bulunan sim detaylı gold elbiseler, modern bir silüetle yılbaşı ruhunu tüm ışıltısıyla karşılarken, yeni bir yıla doğru geri sayımlarınıza eşlik edecek siyah hakimiyetindeki püsküllü ceket ise dans ritmlerinizle kusursuzca uyum yakalıyor.


Soğuk havalara karşı gardını alan feminen etkili paltolar, ev ve şehrin sokakları arasında gerçekleşecek yürüyüşlerinize sıcak bir zarafet katıyor. Gold detaylı veya siyahın etkisine kendisini teslim eden omuz dekolteli tulumlar, tek parça ile güçlü stil duruşunuzun yıldızı olarak karşınıza çıkıyor.


Yeni bir seneyi karşılamaya hazır bu günün ilk akla gelen renklerinden kırmızının etkili tonları, bordolar, koyu yeşiller, kusursuz siyahlar, parlamaya hazır gold’lar, beyazlar ve son olarak sezonun şaşırtan renk tonu morlar, mevsim ile güçlü bir ittifak içinde.


Parlaklığıyla ışıltınızı destekleyecek taşlarla bezenmiş kolye ve bileklikler, kontrast küpelerle buluşarak özel planlarınıza etkili bir dokunuş katıyor. Feminen ve modern görünümünüzü destekleyecek topuklular, hiç olmadığı kadar naif ve zarafet dolu bir tamamlayıcı olarak karşınıza çıkıyor.


Sevdiklerinizle beraber karşılamaya hazır yepyeni bir seneye eşlik edecek Ipekyol Gece Elbisesi Koleksiyonu, tüm parıltınızı yansıtacak birbirinden şık seçenekler sunuyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe