Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Lüksü Rahatlıkla Buluşturan Koleksiyon: ‘New Casual’

NetWork, ‘New Casual’ koleksiyonunda yer alan güçlü tasarımlarıyla konforu günlük şıklıkla harmanlarken her zamankinden daha sıcak bir kış v...

Lüksü Rahatlıkla Buluşturan Koleksiyon: ‘New Casual’

NetWork, ‘New Casual’ koleksiyonunda yer alan güçlü tasarımlarıyla konforu günlük şıklıkla harmanlarken her zamankinden daha sıcak bir kış vadediyor.


NetWork, konfor odağında şekillenen yeni dünya modasını modern ve yalın tasarım anlayışıyla yorumlayarak, stil sahibi kadınlara rafine ve bir o kadar da iddialı bir kış seçkisi sunuyor. Son dönemde gardıropları hakimiyeti altına alan casual stil, NetWork’ün pastel renk paletine sahip ‘New Casual’ ürünlerinde, şıklık ve rahatlığı bir arada sunan görünümler ile buluşuyor.


Beyaz, bej, gri, siyah, kırmızı ve toprak tonlarının sıkça kullanıldığı koleksiyonda; lüksü rahatlıkla buluşturan yüzde yüz kaşmir hırka ve trikolar ile çabasız şıklığı yansıtan sweatshirt ve triko takımlar, sezonun favori görünümlerini oluşturuyor. Cep detayları ile hareketlendirilmiş oduncu ceketler, kırmızı ve siyahın çarpıcı birlikteliğini ortaya koyan ekose ile birlikte pilili pantolonlara kusursuzca eşlik ediyor. 


Lüksü Rahatlıkla Buluşturan Koleksiyon: ‘New Casual’


Düz ve baskı detaylı alternatifleriyle karşımıza çıkan tişörtler, kumaş kaliteleriyle ayrıcalık kazanıyor. Yalın çizgilere sahip mantolar ve doku oyunlarıyla zenginleştirilmiş puffer mont ve yelekler ise ekrudan tarçına, siyahtan griye birçok farklı renk alternatifi ile kombinlere güçlü bir dokunuş ve sıcaklık katıyor.


NetWork’ün ‘New Casual’ konseptini destekleyen ayakkabı grubunda da konfor ve şıklığın harmanlandığı kahverengi ve siyah botlardan, beyaz sneaker’lara, birbirinden farklı modeller minimal tasarım detayları ile kombinleri tamamlıyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi