Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

AVVA ile Zamansız Stiller

Smart casual adımlarla erkek gardıroplarını renklendiren AVVA, zamansız tasarımların olmazsa olmaz adresi olarak ön plana çıkıyor.  Moda dün...

AVVA ile Zamansız Stiller

Smart casual adımlarla erkek gardıroplarını renklendiren AVVA, zamansız tasarımların olmazsa olmaz adresi olarak ön plana çıkıyor. 

Moda dünyasının klasikleşen parçalarını kusursuzca yorumlayan marka, yeni trendlerin ışığında koleksiyonlarına renk katıyor. Hiç eskimeyen zamansız stillere yolculuk yapan AVVA’nın beyaz gömlekleri, chino pantolonları, kruvaze ve denim ceketleri, yıllarca giyim tutkunuza eşlik ediyor. 

Beyaz Gömlek Olmadan Asla… 

Seneler boyunca erkek giyiminin baş tacı olan beyaz gömlekler, gerçek bir klasik olarak emin adımlarla ilerliyor. Markanin bürbirinden farklı ve özgün beyaz gömlek serisi, erkeklerin zamansız stil parçası olarak ön plana çıkıyor. 

Cesur Ruhlara Denim Ceketler  

Zamansız stillerin en ön sırasında yerini koruyan denim montlar, AVVA’nın keskin çizgileriyle erkeklerin radarına giriyor. Uzun yıllar boyunca erkeklerin cesur maceralarına şahitlik eden özel parçalar, 

Sezonsuz Tasarım: Rengarenk Chino’lar 

Ne giyeceğim derdine kolaylıkla son veren chino pantolonlar, beyaz tişört ve ceket kombiniyle erkeklere ideal bir görünümün anahtarını veriyor. AVVA’nın rengarenk chino pantolonları muhteşem kalıpları sayesinde erkeklerin giyim güncesine hareket katıyor. 

Kuruvaze Ceketler ile Her Zaman Şık

Senenin 4 mevsiminde erkeklerin tarzını tamamlayan kruvaze ceketler, markanın hem kalın hem de ince dokulu kumaşlarıyla zamansız stillerin en yakın yol arkadaşı oluyor. İster balıkçı yaka kazak, ister basic tişört isterse gömlekle kombinlenerek, özgün bir tavır sergilenmenin başkahramanlarından biri haline geliyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi