Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Columbia ile Kış Sporlarının Keyfini Çıkarın!

Soğuk havalarda sıcak kalmayı ve rahat hareket etmeyi sağlayan üstün teknolojileriyle Columbia, kış sporlarında macerayı en üst seviyeye çık...


Soğuk havalarda sıcak kalmayı ve rahat hareket etmeyi sağlayan üstün teknolojileriyle Columbia, kış sporlarında macerayı en üst seviyeye çıkarıyor!


Hava koşulları kar üzerindeki kayak çizgilerini bulamayacağınız kadar hızlı değişiyorsa Columbia’nın Bugaboo™ II Fleece Interchange montları tam size göre! Kış sporlarında üstün konfor sunan Bugaboo™ II Fleece Interchange montları her hava koşulunda 1 mont ile 3 farklı kullanım sağlıyor. 


Bu Interchange montları ister her parçayı tek başına isterseniz de ikisini birden kullanarak maceranıza yoğun kar yağışlarında bile hız kesmeden devam edin! Bugaboo™ II Fleece Interchange montlar Omni-Heat™ ve Omni-Tech™ teknolojileri ile üstün sıcaklık ve koruma sağlayarak kış sporları tutkunlarına üstün fonksiyonellik sunuyor.

 

Açık havada geçirilen zamanı keyifli hale getiren Columbia ile sıcak kalmaya iç katmandan başlayın! İhtiyacınız olan tüm özellikleri aynı anda bir üründe sunan MIDWEIGHT II Uzun Kollu İçlik vücudun ön ve arka kısmına gelen, bölgelere ayrılmış termal yansıtma teknolojisi ve nefes alabilen, teri uzaklaştıran yan parçaları ile kış aylarında da üstün konfor sağlıyor.

 

Kayak veya snowboard… Üstün fonksiyonellik sunan Columbia teknolojileri tüm kış sporlarınızda sizi zorlu hava koşullarından koruyor!


Columbia ile Kış Sporlarının Keyfini Çıkarın!



✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi