Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Casual, köklü, zamansız ve otantik bir stil sunuyor

Amerikan giyim tarzını başarılı örneklerle koleksiyonlarına taşıyan Brooks Brothers; SS21 Koleksiyonu ile casual, köklü, zamansız ve otantik...

Casual, köklü, zamansız ve otantik bir stil sunuyor

Amerikan giyim tarzını başarılı örneklerle koleksiyonlarına taşıyan Brooks Brothers; SS21 Koleksiyonu ile casual, köklü, zamansız ve otantik bir stil sunuyor. 

Yeni yaklaşımların keşfedildiği, hikayesinde baharın ilk adımları, yeni başlangıçlar ve gelecek teması bulunan koleksiyona spor şıklık hakim.

Baharın ilk adımlarından, yeni başlangıçlardan ve parlak bir gelecek temalarından ilhamını alan Brooks Brothers’ın SS21 Koleksiyonu’nda casual dokunuşlar ön planda. Rahat kesim ve spor şıklığın hakim olduğu koleksiyonda, bahar sezonunun gözde trendi ince dokulu Supima trikolar, mevsimlik parkalar, kanvas pantolonlar ve ütü gerektirmeyen Non-Iron gömlekler oluyor. Modern desenler ve çok sayıda renk seçeneği ile canlı görünümler sunan marka; sezonun renk trendlerini de belirleyen tasarımlarıyla baharı müjdeliyor. 

Casual, köklü, zamansız ve otantik bir stil sunuyor


İkonik öğeleri, güncel bir yorum ile tasarıma dönüştüren Brooks Brothers baharda; hava değişimlerine uygun, lüks, mevsimlik parçalar sunuyor. Baharın serin günleri için trikolar, yağmurlu günler için su geçirmez yağmurluk ve parkalar, sıcak günler için ise şık t-shirt’ler ve ütü gerektirmeyen gömlekleri öneriyor. 

İş yaşamı ve çalışma kıyafetleri için klasik stili modern yorumla buluşturarak sezonun trendini belirleyen ve casual stile dönüştüren Brooks Brothers; çok yönlü ve çok katmanlı giyim trendini öne çıkarıyor. Bluz, t-shirt ve gömleklerin üzerine atılan ince trikolar, trikoların üzerine atılan yağmurluk ve parkalar gibi çok katmanlı giyim ile ani hava değişimlerine şık bir atıfta bulunuyor. Özellikle Bahar aylarında yaşanılan gündüzün sıcağı ve akşamın serinliği için ideal olan kıyafetler iç açan görünümleri ile de yaz sezonun habercisi oluyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe