Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Geri dönüştürülmüş denim stiller

İddialı sürdürülebilirlik misyonunu ileriye taşıyan İlkbahar 2021 TOMMY JEANS koleksiyonu, eski çarşafları diğer geri dönüştürülmüş pamuklu ...

Geri dönüştürülmüş denim stiller

İddialı sürdürülebilirlik misyonunu ileriye taşıyan İlkbahar 2021 TOMMY JEANS koleksiyonu, eski çarşafları diğer geri dönüştürülmüş pamuklu kumaş atıklarıyla harmanlayan yenilikçi bir teknik kullanılarak üretiliyor ve %100 geri dönüştürülmüş denim stilleri sunuyor. Bu sayede sektörün %30’luk geri dönüştürülmüş pamuklu ortalamasından açık ara daha yüksek bir orana ulaşılıyor.

Markanın iddialı sürdürülebilirlik misyonunu ileriye taşıyan İlkbahar 2021 TOMMY JEANS koleksiyonu, eski çarşafları diğer geri dönüştürülmüş pamuklu kumaş atıklarıyla harmanlayan yenilikçi bir teknik kullanılarak üretiliyor ve %100 geri dönüştürülmüş denim stilleri sunuyor. Bu sayede sektörün %30’luk geri dönüştürülmüş pamuklu ortalamasından açık ara daha yüksek bir orana ulaşılıyor.

DAHA DÜŞÜK ÇEVRESEL ETKİ

Bu süreçte su tüketimi de ciddi ölçüde azaltılarak benzer denim yıkamalarına kıyasla parça başına 50 litreye kadar su tasarrufu sağlanabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi