Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Her şey detaylarda saklı

Chino'lardan daha da geriye giden bir Dockers® ikonuyla yeniden tanışma zamanı. Gardırobunuza çeşitlilik getirecek, çok yönlülük esas al...

Her şey detaylarda saklı

Chino'lardan daha da geriye giden bir Dockers® ikonuyla yeniden tanışma zamanı. Gardırobunuza çeşitlilik getirecek, çok yönlülük esas alınarak tasarlanan kargo pantolonlar, her duruma uygun ve tümüyle fonksiyonel bir stile kavuşmanızı sağlıyor. 

Daha zarif detaylarla harmanlanmış Dockers®’ın yeni modern Ultimate Cargo pantolonlarıyla Dockers®’ın yeniden doğuşuna tanıklık edeceksiniz. Triko bir kazak veya gömlekle rahatça kombinlenebilen Ultimate Cargo pantolon, rahat stilleri eşleştirirken size eşsiz bir şıklık kazandıracak. 

Dockers®’ın Water<Less Sustainable koleksiyonundaki tshirt ve gömleklerle tamamllayacağınız kargo pantolonlar ile rahat ve eğlenceli bir stilin kapılarını aralayabilirsiniz. Kıvrılmış paçaları ile de kullanabileceğiniz Ultimate Cargo pantolonlar, dolabınızdaki klasik parçalara ideal bir alternatif olacak. 

DOCKERS®’dan Crroped Pleats Kalifornia stilini tanımlayan Heritage Chino Pantolon

Dockers® Cropped Pleats, rahat stil öncüsü havalı Kaliforniya stilini yeniden tanımlıyor. Heritage Chino aracılığıyla mükemmel bir biçimde karakterize edilmiş bu tarz, hem markanın geçmişine atıfta bulunuyor, hem de günümüz trendlerine uygun, canlı bir estetik sunuyor. 

Modern ve çok yönlü gardırobunuz için ideal bir kıyafet zemini hazırlayan Cropped Pleats pantolon aradığınız rahat kararlı, çabasız ve isabetli görünümü yakalamanıza yardımcı olacak. 

Konforlu bir şıklığa sahip olabileceğiniz Heritage Chino pantolonları 360 Versatile Polo ya da 360 Ultimate Button Up Gömlek ile kombinleyerek günün her zanında zamansız Dockers® stilini yakalayabilirsiniz. Yalın ve özgür Dockers® erkeğinin yeni vazgeçilmezi olacak bu pantolonlar şık ve rahat giyim arasında yepyeni bir denge kuruyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe