Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Hiçbir şeyi boşa harcamayan ve herkese kucak açan gelecek!

Tommy Hilfiger, markanın köklü müzik mirasını ileriye taşıyan İlkbahar 2021 TOMMY JEANS “Music Takes Us Further” kampanyasını duyurdu. Kamp...

Hiçbir şeyi boşa harcamayan ve herkese kucak açan gelecek!

Tommy Hilfiger, markanın köklü müzik mirasını ileriye taşıyan İlkbahar 2021 TOMMY JEANS “Music Takes Us Further” kampanyasını duyurdu. Kampanya müzisyenler, şairler ve aktivistler gibi hayatın farklı alanlarından kreatif isimlerin oluşturduğu eklektik bir kadronun katılımıyla hayata geçirildi.

 

Kadrodaki her kreatif isim sosyal değişimi tetiklemek için müzikten yararlanma konusunda kendi benzersiz bakış açılarını paylaşarak “Hiçbir Şeyi Boşa Harcamayan ve Herkese Kucak Açan” bir geleceğe katkıda bulunmaları için hayranlara ilham veriyor. Koleksiyon, dünya çapındaki TOMMY JEANS mağazalarında tüketicilerle buluşuyor.

 

İlkbahar 2021 TOMMY JEANS koleksiyonu kentli ve sportif etkilerle öne çıkıyor. Klasik stiller ve arşivden alınan kahraman ürünler, modern yorumlarla ve daha geniş beden seçenekleriyle güncelleniyor. Markanın iddialı sürdürülebilirlik misyonunu devam ettiren yüksek teknolojili inovasyonlar, daha sürdürülebilir kumaş ve malzemelerin kullanılmasına olanak veriyor. Eski çarşafları diğer geri dönüştürülmüş pamuklu kumaş atıklarıyla harmanlayan yenilikçi bir teknik kullanılarak üretilen %100 geri dönüştürülmüş denim bu yenilikler arasında yer alırken sektörün %30’luk geri dönüştürülmüş pamuklu ortalamasından açık ara daha yüksek bir orana ulaşılıyor. Bu süreçte su tüketimi de ciddi ölçüde azaltılarak benzer denim yıkamalarına kıyasla parça başına 50 litreye kadar su tasarrufu sağlanabiliyor.

 

İlkbahar 2021 TOMMY JEANS kampanyası, farklı ülkelerden farklı beden, etnik köken ve cinsel kimliklere sahip kreatif yeteneklerin kendi çekimlerini yaptığı ve kendi stillerini yarattığı görsellerden oluşuyor. Bu kreatifler bireysel yolculukları, bakış açıları ve aktivist yönleriyle TOMMY JEANS markasının ruhunu yansıtıyorlar. Kampanya kadrosunda yer alan kreatifler:

 

·         Zoey Lily (İngiltere) @mezoeylily: Bağımsız şarkıcı ve besteci, değişimi tetiklemek için kendi platformunu kullanıyor. Lily, yardım kuruluşlarıyla işbirliği yaparak en yeni şarkısının ilk iki ayında yayın ve indirmelerden elde ettiği gelirin %100’ün bağışladı.

·         Akini Jing (Çin) @jingsmusic:  Rapçi. Benzersiz bir müzikal sanat üretiyor; çevresel ve sosyal sürdürülebilirliği savunuyor.

·         Dreamer Boy (ABD) @dreamerboyblue: Şarkıcı ve besteci. Eserlerinde yerel gençlik kültürünün güzelliğini, insan bağlantısını ve gezegenin geleceğini vurguluyor ve kutluyor.

·         SAYGRACE (Abustralya) @callmesaygrace: R&B şarkıcısı. Platformunu LGBTQIA+ haklarının yanı sıra dijital çağda ilişkilerin zorluklarını savunmak için kullanıyor.

·         KeKe (Avusturya) @keke_offiziell: Yükselen müzisyen, rapçi ve aktivist. Yemekle ilişkili sorunlarını paylaşarak başkalarına ilham veriyor. KeKe, yeni müzik üretirken bir yandan da engelli bireylere bakıcı olarak destek oluyor.

·         Mavi Phoenix (Avusturya) @maviphoenix: Rapçi. Müziğini cinsiyet disforisi hakkında konuşmak ve çeşitli maskülen söylemlerle denemeler yaparak cinsiyet spektrumunda kendi yerini anlamak için kullanıyor.

·         Lucia Luciano & Gizem Adiyaman (Almanya) @_lucial & @heymeg10: DJ’ler ve @Hoe_mies grubunun kurucuları. @Hoe_mies, bir etkinlik ve kadınlar, ‘non-binary’ ve trans bireylere odaklanan ve özellikle farklı renklerdeki kitlelere hitap eden, kendilerini iyi hissettiren bir topluluk alanı.

·         Gabriela Richardson (İspanya) @gabrielarichardson: Yükselen müzisyen, aktivist ve model. Küresel platformunu Black Lives Matter hareketini aktif olarak desteklemek için kullanıyor.

·         Tayahna Walcott (ABD) @taliaagoddess: Kreatif sanatçı, DJ, yapımcı ve model. İnsanları klişeleri aşmaları için güçlendirmek ve onları savunmak amacıyla sanatından yararlanıyor.

·         Annahstasia (ABD) @annahstasia: Soul müzisyeni, besteci ve görsel sanatçı. Eserlerinde doğa, feminenlik, ev ve bağlantıya odaklanıyor. Black Lives Matter hareketinden öğrenilenlerle eğitim veriyor, kültür ve kimliğe odaklı bir canlı sohbet programı yapıyor.  

·         Elena Midori (Japonya) @elena_midori: Çeşitli müzik türlerini kapsayan DJ. Tokyo'da siyahi topluluğu, tarihini, kültürünü ve değerlerini destekleyen kreatif profesyonellerden oluşan bir kolektif olan Black Roots projesiyle işbirliği yapıyor.

·         Curtis Waters (ABD) @imcurtiswaters: Şarkıcı, besteci, yapımcı ve sanatçı. Platformunu büyük ölçüde Z kuşağından oluşan hedef kitlesine cinsiyet, ırk ve cinsellik hakkında pozitif mesajlar yaymak için kullanıyor.

·         Dee Koala (Güney Afrika) @dee_koala: Xhosa rapçisi ve yükselen yıldız. Eğlenceli şarkı sözleri aracılığıyla anadil sevgisini paylaşıyor ve Güney Afrika'nın Khayelitsha kasabasında yetişmiş olmasıyla ilgili önyargıları yıkıyor.

·         Yazid Bezaz (Fas) @izudizzy: Kreatif küratör, müzik menajeri ve SOMNII'nin (@somniiproductions) kurucu ortağı. Bir müzik şirketi olan SOMNII,  Marakeş, Fas ve Kuzey Afrika'nın yükselen seslerini destekleyerek ve güçlendirerek Fas rap ve trap müziğini dünya arenasına taşımayı amaçlıyor.  

·         Kai-Isaiah Jamal (İngiltere) @kai_isaiah_jamal: Şair ve trans görünürlük aktivisti. Başkalarını trans bireyleri nasıl daha iyi destekleyebilecekleri konusunda eğitmek için yazılarında maskülenlik, ayrımcılık ve disforiyle ilgili kişisel deneyimlerini paylaşıyor. Platformunu ayrıca farklı ırklardan gençlerin ve LGBTQIA+ bireylerin onun şiirlerine erişebilmesi için kullanıyor.

·         Deb Never (ABD) @debnever: Grunge Rap şarkıcısı. Queer kültürü, LGBTQIA+ hakları ve eşitsizlik konularında değişimi tetiklemek için aktif olarak çalışıyor. Deb Never, kreatif donanıma erişimi olmayan çocuklar için bir topluluk okulu inşa etmeye yardım ederek kendi tutkularını keşfedebilecekleri bir alan yarattı.

·         Batekoo (Brezilya) @batekoo: Brezilya'daki siyahi ve LGBTQIA+ gençler için eğlence, kültür ve bilgiye odaklı kolektif. Batekoo, ötekileştirilmiş bireylerin kendilerini kabul edilmiş hissetmeleri ve eğlenmeleri için güvenli bir alan sağlamanın yanı sıra  bazen kendi toplumlarında hayatları riskte olanların kaçabilmesine yardım ediyor. 

·         J Grrey (İngiltere) @jgrrey: Neo-soul şarkıcısı. Müziğinde öz değer ve zor ilişkiler gibi konulara içten, dürüst ve düşünceli yorumlar getiriyor.

·         ROZZY DC (Fransa) @rozzydc: Kreatif, model ve rapçi. Yeni bir Fransız sanatçıları dalgasını temsil ediyor ve çeşitli müzik türlerinde gelişme potansiyeli olduğunu gösteriyor.

·         RINI (Avustralya) @rinidawg: Şarkıcı, besteci ve yapımcı. Sadece Spotify'da 30 milyondan fazla kez dinlenen müziğiyle uluslararası arenada büyük ilgi topladı. Bir yıl gibi kısa bir sürede kişisel anlamda geçirdiği gelişim, yükselen sanatçının müziğine sızıyor ve hayata bir aşk mektubu olarak nitelediği derin anlamlarla dolu bestelere yansıyor.

·         Pretty Solero (İtalya) @papydelgang126: Rapçi, girişimci ve Lovegang grubunun  kurucu üyesi. Genç yetenekleri hayallerinin peşinden gitmeleri için teşvik ediyor. Solero, müziğinde kendi ülkesindeki sosyal ve politik meselelerden etkileniyor.

·         Yuzion (Güney Kore) @yuz1on: Bağımsız rapçi, rüştünü ispatlamaya ve müzik dünyasında başarılı olmaya odaklı şarkılar besteliyor ve söylüyor.

 

Hiçbir şeyi boşa harcamayan ve herkese kucak açan gelecek!

Markanın hayranları, büyüyen TOMMY JEANS topluluğunun parçası olmak için @TommyJeans hesabını takibe davet ediliyor. @TommyJeans Instagram hesabı, müzikten ilham alan marka mirası doğrultusunda 7/24 deneysel içerik paylaşırken özgün moda, öz ifade ve değişim için bir adres olarak sınırları zorluyor. Join the conversation on social media using #TommyJeans and #TommyHilfiger.

 

#TommyJeans ve #TommyHilfiger etiketlerini kullanarak sosyal medya paylaşımlarına katılın.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi