Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

People by Fabrika ile stil dolu bir kış

Stilin adresi Morhipo.com’un özel markalarından People by Fabrika, yükselen başarı grafiğiyle moda trendlerini belirleyen öncü markalardan b...

People by Fabrika ile stil dolu bir kış

Stilin adresi Morhipo.com’un özel markalarından People by Fabrika, yükselen başarı grafiğiyle moda trendlerini belirleyen öncü markalardan biri haline geldi. 

Zamansız çizgileri dinamik tasarımlarla buluşturan People by Fabrika, kadınların günlük ihtiyaçlarına A’dan Z’ye çözümler sunuyor. Kışa özel fiyatları ve yüzde 80’e varan sezon sonu indirimleriyle dikkatleri üzerine çeken People by Fabrika’nın birbirinden şık tasarımları Morhipo. com’da moda tutkunlarını bekliyor.

People by Fabrika ile stil dolu bir kış

Ne konfordan ne tarzdan!

Konforundan ve tarzından ödün vermek istemeyen şehirli kadınlara ceket – elbise ve ceket – etek kombinleri yaratmak için çok sayıda alternatif sunan People by Fabrika’nın sezonda en göze çarpan parçaları ceketler oluyor. Ceketlerin yanı sıra, havaların soğumasıyla çok daha fazla ihtiyaç duyduğumuz sıcacık kazaklar ve kabanlar da en çok ilgi gören parçaların başında geliyor. 

Koyu renklerin ve keskin bir stilin hakim olduğu People by Fabrika Sonbahar – Kış 2020/ 21 koleksiyonunda haki ve siyahlar kiremit ve pudralarla dengeleniyor. Kendini tanıyan, stil sahibi güçlü kadının gardırobunda bu keskin detaylar, cepler, deriler ve metalik aksesuarlarla yepyeni kombinlere dönüşüyor. 

Yüzde 80’e varan sezon sonu indirimleri ve çok özel fiyatlara sahip People By Fabrika ürünleri moda ve stilin adresi Morhipo.com’da stilini konuşturmak isteyenleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi